Vilken morgon!

Igår kväll kom Johan, Ewelina och Nova över på mat. Det var mycket tevligt att ses. Vi har inte setts på ett tag. Barnan har varit sjuka och så var vi ju i Dalarna en stor del av förra helgen. Wilmer var lite sur och gnällig hela kvällen (tråkigt med sura barn), medan Nova var som en solstråle. Wilmer fortsatte med att vara sur och det tog väl en och en halv timme innan han somnade helt och hållet!!!  Tillslut provade vi med välling, vilket han inte druckit på kvällarna på ca tvåoch enhalv vecka. Hanslrpade isig den och samnade direkt. Vi var som frågetecken både Fredrikoch jag!?! I torsdags gick nattningen på två minuter. Barn är bra lustiga.

Sedan sov han i alla fall till klockan fem i morse då han vaknade och vägrade ta välling vilket han burkar (Han var väl fortfarande mmätt, vad vet jag?) Han var jätte arg, gick inte att trösta honom. Det reulterade i att Fredik gick upp med honom och försökte söva honom ner, vilket inte gick.  Han sov i någom menut för att sedan sätt sig rakt upp och skrika. Jag försökte somna om uppe, men jag kan verkligen inte sov när Wilmer skriker. Irreterande!!!! Jag slumrade lite mellan varven. Vid sju duschade Wilmer och Fredrik. Jag gick upp och hjälpte Fredrik med Wilmer vid halv åtta. Sedan åkte de på maskinmässa kvart över....... Ingen skiddag för mig....... Så gick det med det...... Men det tar jag igen på något sätt. Har inte räknat ut det än, men jag återkommer. En fördel är ju att jag har huset för mig själv och att jag har kunnat läsa hela förmiddagen. Nu ska jag ta en lång och hälig dusch för att sedan äta bruch och läsa vidare....... vem vet jag ksnka sover lite också....:-)

"Semelkillen"

Wilmer och jag gjorde fläskpannkaka till middag idag. Wilmer fick en morot att gnaga på så han var nöjd under tiden. Han var så nöjd att jag kunde göra mat, plocka ur diskmaskinen och göra semlor medan han satt där och gnagde


- Vad ganger du på?
- Mojot
- Men det låter ju inget!
- Jutten (Wilmers var inte rutten)

Semlorna blev helt Ok. Det tyckte i allafall vi som åt, Wilmer, Anders, Leila och jag. Fredrik hade ont magen i kväll igen, andra kvällen i rad. Vet inte vad det kan vara. Leilas mage hade vuxit lyte sedan sist. Så om fyra månader får Wilmer en liten kusin. Skidorna hade de kommit ihåg så nu är det bara att försöka övertyga Fredrik...

Kommer lite bildbevis på mina semlor och hur det kan se ut och gå när man äter dem.



Smarriga va?





Mums mums tyckte Wilmer





Behövligt snabbbad idag!





Jobb och små barn

Hujeda mig säger jag bara..... Idag vikarierade jag i Åkerlänna. Det var mycket trevligt, snälla och goa barn. Men vad trött jag var. Wilmer hade haft en kanon natt! NOT!! Han började redan igår kväll med att inte somna. Det tog väl en timme eller så. Det brukar gå bra, han somnar själv i sängen. Vi brukar någon gång i bland gå till honom en gång innan han somnar, men i gåra gick det inte alls. Sedan vaknade han ca en gång i timmen natten igenom och vaknade för dagen klockan sex. Tror ni jag var glad då?? NEJ,  kändes mycket bra att gå upp klockan halv sju och göra sig i ordning, eller inte Oj oj vad sega jag var. Farmor kom kvart över sju och tog över....

I skolan åkte vi skridskor så hade jag matte med ettorn och So med treorna. Kul kul. I morgon blir det frilufsdag. Se upp i spåren för då kommer jag!! -)

När jag kom hem lekte Wilmer och jag lite innan han blev eftermiddags seg och ville sova lite. Han har vaknat nu och ligger snackar i sängen, vill nog att mamma ska komma snart.

i kväll kommer bror o Co, tänkte bjuda på hembakta semlor. (Ja jag vet, semlor igen, men det är semelveckan denna vecka:-) Då får jag tillbkas mina slalomskidor så vi förhoppningsvis kan åka till Kungsberget i helgen. Fredrik sa att han skulle på någon maskinmässa, men det får jag nog ta ur honom.....tror inte det går så bra, eller vad tror ni som känner honom?

Äntlligen gjorde jag det!

Ja, då var det städat då, Hemmet är inte skinade rent, men det duger i någar dagar. Att det är så tråkigt att städa? Jag försår inte. Jag har även bokat stuga nu under förmiddagen. Härligt med lite minisemester i maj!

Under förmiddagen har Ewelina ringt. Har inte hört av dem på en vecka. Nu ses vi nästan aldrig. Tänk vad jobb kan ställa sig i vägen för vänskapen -) Och snart börjar även jag att jobba... läskigt... Hua!.. Inte sådana tankar ! Det kommer gå bra. Lite spännande är det trots allt. Annars hade jag aldrig gjort det. Det var i alla fall skönt att höra ifrån er och att Nova mår bättre. Ska bli tevligt att ses till helgen!! Min bor Anders ringde även han. De kommer ut med mina slalomskidor i morgon. Ska bli skul och se om Leilas mage har växt. De ska ju ha barn runt midsommar. Oj oj, många barn blir det.. Jessica, Leila, Charlotte. Kul!

Om ni läste igår var jag ute och åkte skidor igår. Det känns idag............ Bara att träna vidare. Om ett år är det Halvvasan!!

Wilmer hjälpte mig att städa. Det var bara att han städade på sitt vis.......



Äta sot istället för sopa upp det!




Spegel spegel på väggen där, säg vem som vackrast i Oxsätra är...

Nu blir det lite läsning innan lilleman vaknar. Nar han vaknar går vi nog ut och leker lite i snön innan lunch. Efter lunch hänger vi tvätt och går sedan till jobbet klockan ett (Oxarna). Kom på en fördel med att jobba. Då ligger städning och tvättning inte på mitt bord längre! Då är det Fredrik som är hemma det mesta tiden. Kanon!........Vi får väl se hur det går med det. Man ska leva på hoppet-)










Vilken semeldag!

Ja då har man landat efter en intensiv dag!! Wilmer och jag började med att vara 1,5 timme sena till Öfsk (Öppnaförskolan). Wilmer sov. Jag vet inte vad det är med honom. Han sover som en stock varje förmiddag. Det är ju kanon. Under den tiden hann jag läsa...... Det finns så mycket annat att göra, men boken är så bra!!! Efter ett tag ringde min chef och sa att jag inte kunde komma idag för skrivaren var trasig!?! och att vi skulle ta allt på måndag innan förräldramötet. Jag började då förhöra mig lite per telefon... vilket var tur! Det var som vanlligt när det gäller mig, inte rikitgt som jag hade uppfattat det. Jag ska bl.a. bara jobba till den 5 juni, alltså inte över skolavslutningen, vilket jag trodde. Eller hur skulle ni tolka det. Om en lärare ska vara tjänstledig under vårterminen. Skulle ni tolka det som om den läraren skulle komma tillbaka en vecka innan skolavslutninegn?Det var även mycket annat smått och gott. Ja ja. Nu har jag ältat det färdigt. Jag blev arg och ledsen. Ringde till Fredrik och fick stöd. Ringde upp igen och sa att det inte kändes bra och att jag ville ha allt klart innan måndag. Då gick vi igenom igen per telefon och sedna sa chefen att jag kunde komma tid idag i alla fall, för då fungerade skrivaren!?! Nu känns det i alla fall lite bättre.... Det blir bra! Eller hur?

Effter jobbet åkte jag och hämta Wilmer, han hade varit kanon glad hela tiden, det var ju skönt i alla fall. Sara undrade om inte han fick följa med och hämte Daniel också. Hon är så stolt att hon får ta hand om Wilmer, roligt att se. Efter det åkte vi och fikade/lunchade på Gränby. Dagens andra semla... en på Öfsk också... Är det semeldagen så är det och i morgon ska vi baka på semlor på Oxarna... men på Gränby var det bara en halv.. ..om det är någon tröst. Efter dessa dagar har jag fått min ranson av semlor. Jag vet, man kan säga nej, men det är så tråkigt.

Jag passade på att handla lite också. Visst är det alltid lika roligt? NOT! Sedan bar det hemåt och gjorde köttfärssoppa innan Fredrik och jag åkte upp till Lännaborg och åkte skidor. Sex km blev det för min del. Så nu känns det lite bättre efter denna semeldag.

Två glädjande nyheter. Viktoria ska gifta sag ed sin Daniel, mannen av folket -) (Nu till den riktiga) Mailade tillbaks till Mora parken angående stuga och frågade om de hade de enklare varienterna kvar... Och det hade de!!!!! SÅ nu blir det en Weekend i Mora 21-24 maj!! Släng dig i väggen Barcelona!! -)

Oxsätra vallbod? Nej detta är vår - tvättstuga - toalett - återvinningsstation och skötrum. Härligt med litet hus!! Men nu är vi laddade inför en kväll i spåren.

Nu ska jag duscha för att sedan natta sonen och gosa med maken. Ha det bra

Öfsk och löneförhandling

Ja,  idag är det dags att ta sig till jobbet och löneförhandla och skriva avtal. Har funderat lite på det ska så. Jag är så dålig på detta!!  Jag vet vad jag vill och kan. Jag har pratat med facket osv. Nu är det bara att försöka få igenom lite av det jag vill, hoppas att det går. Gick igenom olika senarier under natten....

Wilmer och jag ska göra oss redo för dagen. Jag har i alla fall hunnit duscha och klätt på mig. Jag känner en lätt doft .... ja ni vet, det är nog dags att "snygga till grabben" lite inför Ösk. Bra och se snygg ut inför tjejerna-) Nova är hemma och är sjuk men det kan ju finnas andra att stöta på....-) Efter Öfsk åker vi in till moster och lämnar Wilmer där sedan åker jag iväg till jobbet... Spännande.

Får se om min bror Anders kommer ut i kväll eller på torsdag och lämnar tilllbaks min slalomskidor (Amanda har lånat). Vi har lite planer på att kanske åka till Kungsberget eller något liknade i helgen. Måste passa på medan snön finns kvar. Ska bli riktigt roligt (om det blir av...).

Höres

Mysdag och pappa 66

Ja då var denna dag tillända. Det blev inte så mycket städa. Fredrik gick över till Ica, eller "Stickans" som vi säger, för att köpa snus, råkade komma hem med två semlor också. Så det blev en mysdag framför TV´n med Fredrik istället. Mycket trevligare sätt att umgås. Mysa i soffan och se på film eller städa? Vad tror ni man väljer. Efter Wilmers lunch blev semlor. Mums!! Det rimmar kanske inte så bra med mitt och Fredrks vad, men det tar jag igen en annan dag eller ett annat liv känns det som nu. Oj oj vad det har gått utför nu. Som ni säkert förstår är det vikten jag talar om. Kvinnasn ständiga dilemma. Varför kan jag inte vara nöjd? Men jag hoppas att jag vaknar upp en dag och är det. Just spelar det inte så stor roll vad min omgivning säger. men tillslut så kanske det skunker in.....

Under dagen i dag ringde en lärare från Åkerlänna till mig och frågade om jag vill vikariera där tor- fre denna och nästa vecka. Det ska jag göra, Kan vara bra att "öva" lite innan verkligenhetn kommer i kapp mig, Förstår ni, om tre veckor har jag jobbat min första dag, hjälp vad läskigt men spännande, Nu i Åkerlänna ska jag ha matte och gymnastik. Ska bli rolgt, med sexorna ska jag gå igenom procent och med fyr-femman ska ag ha kombinatorik. Kul, kul. Nu på kvällen ångrade jag mig lite. Ska jag inte vara med Wilmer dessa tre sista veckor? Men som Fredrik sa. Det är inga långa dagar, du hinner med honom också. Så nä rjag tänkte ett varva till ska det bli roligt.

Vid två tiden åkte "La familia" med pappa till Rasbo för att titta på ett jobb. Wilmer sov i bilen så jag kunde passa på att läsa lite...-) Efter det bar det iväg till pappa som i dag fyller 66 år. Det var bara vi som var där, så det lungt och trevligt. (Det är trevligt när andra är där också, men i bland kan det vara skönt att ha dem " ör sig själv") Pappa fick en motordag i present. Han skulle visst få åka till Karlsoga och titta på STCC tror jag det var. Han verkade nöjd i alla fal. Vi fick god lax till middag, sedan var det chokladkaka, päron och grädde till efterrrätt. Tror ni att jag är mätt nu? Helt rätt!!

Fick ett tråkigt mail från Mora parken. Alla stor stugor med eget kök var upptagna den helg vi ville åka... synd, det är mycket trevligt där. Jag får leta vidare.

Oj, jag höll på  att glömma, Jag får hälsa läsare nummer två välkommen!! Ytterligare en gymnasevän. Välkommen Jessica!! (Om det är fler, hör gärna av er.) Nu börjar det närma sig för Jessica, snart kommer knodd nummer två, vad spännade, inte att man blir lite sugen..... Nej, jag ska ju satsa på min idrottskarriär nu =)

See you all -))

Efter en tur till Evertsberg

Ja, då var man hemma igen. Kom hem ganska senat igår och det  var lite bestyr med lillemannen och sedan kom skidåkaren hem, så jag orkade inet rapotera igår, men nu har lilleman somnat in så nu är det fritt fram Det känns lite roligare nu när jag vet att jag har i alla fall en läsare!! Frida min kära vän, vad roligt att du "tittar" in.

Jo hur gick det igår då? Jag, Annika och arnen kom iväg vid 9 med full förväntat på dagen. Barnen somnade en sväng upp, det var bara skönt. Vi hade tänkt oss att ta oss till Oxberg, men jag hade SMS tjänst på Fredrik och enligt den skulle han vara kl 13.25 i Evertsberg så vi tog oss upp det. När vi kom fram var det en liten herre som var måttligt road. Han var trött på att åka bil och hungrig, men det var bara från Oxberg som han hade varit gnällig och det är bara 14 km mellan Oxberg och Evertsberg. Det var ju dock inte bara vi på vägen. Alla fjällresenärare plus Vasaloppsupportrar!! Men till slut var vi framme och han fick mat. Sedan var det på med kläderna och ner i pulkan!! Tror att vi väntade ungeför en timme på Fredrik och tillslut så kom han. Trött som ett urlakat lingen (vad blev det för likelse?, ja, ja). Han var helt slut!! Trött coh grinig. Det gick inte och prata med honom. Jag har aldrig sett honom så arg och besviken. Per kom samtidgt som Fredrik, han kämpade vidare ända ner till Mora, så efter 10 timmar var han  mål. Det var bra gjort. Först halvan på 6 timmar och sista på 4 tmmar. Han var dock helt slut och helt mör idag. Fredrik har pratat med honom. Jonas kom till Evertsberg ca 20 min efter Fredrik och Per. I ett gladre humör än Fredrik men lika trött.  Pratade med Fredrik igår kväll och frågade om han var arg för att vi hade kommit till Evertsberg för det nästan kändes så, men han sa att han blevväldigt glad att se mig och Wilmer, han var bara så besviken på sig sig själv. Så kan det gå.

Efter Evertsberg åkte vi ner till Mora. Där gick vi och tittade lite på markanden och de tappra själar som kom i mål. Bra kämpat!! Det är verkligen en hård match att åka 9 mil på skidor. Jag beundrar er. Efter det bar det hemmåt. Vi stannade i Borlänge och åt mat. Wimer var en riktigt gullunge igår, tapper som höna (vet inet vad jag får alla konstiga liknelser ifrån. Måste nog börja jobba snart) Han blev lite sur några gånger, men om man är van att springa omlring hela dagarna så då är det klart man blir arg ilnad om man måsta sitta en hel dag. Vem skulle inte bli arg då?

Nu har jag bestämt mig för att göra halvklassikern!!!! Jag är så glad att jag tagit beslutet. Då får de säga vad de vill alla andra. Jag ska och jag kan!! (Hoppas bara mitt knä håller.) Det jag är mest nervös över är Lidingöloppet, men det fixar jag. Så nu på morgonen har jag tittat på stugor i Mora under krristflygare. Då ska jag på träningsläger och träna backar inför halvvättern. Det finns ju vissa som får åka till Barcelona och fira sin 30 årsdag (Frida) det veckolsutet, men Mora är det inget fel på.

Ja då var det väl bara att börja med det jag smet från i helgen...städa, eller ska jag fortsätta läsa.... Nej, jag får hålla mig till i kväll. (Om ni undrar var bilderna på skidåkaren är, så glömde jag ju kameran)

Påväg till Mora

I morse släppte jag iväg Fredrik till Mora- Älvdalen - Sälen. I morgon är det dags att åka 9 mil skidor. Vi får se hur det går.... Ska jag vara riktigt ärlig tror jag det blir svårt, men gör han det blir jag både glad och stolt över honom. Då ska han få en present av sin fru. Några vet vad det är. ni får vara tysta... -).

Jag har mellanlandat på min väg upp till Mora, jag har mellanlandat i Våla hos mor och far. Inte långt, men en liten bit påväg. Wilmer och jag kom hit till lunch. Sedan var det dags att se när Kalla skullle ta medalj, men det gick som många säkert vet - åt skogen. Då hjälpte jag min systerdotter Sara att sticka. Det var evigheter sedan. När jag började kändes min femma i syslöjd lånt borta, men efter ett tag så kom jag i gång. Efer skidorna åkte vi till Lapphällarna, en stor pulkabacke utanför Östervåla.Tror att det är en gammal soptipp. När jag var liten åkte vi även slalom där, men nu åker man bara pulka. Wilmer åkte med sin pulka dock under stor uppsikt. Daniel och Sara åkte vanliga längdskidor ner för backen. Kan inte ge några bildbevis för kameran ligger kvar hemma... typiskt, men mysigt var det. Samma härliga väder som igår.

När vi kom hem åt Wilmer lite mellanmål för att sedan sova lite middag, gick trögt. Han är tillbaka=) Några grannar till mor och far var över på en fika. Det var mycket trevligt att träffa dem, det var ett tag sedan.

I kväll blir det nog mellodofestivalen för att sedan fortsätta läsa. Jag har nu börjat på Milennium del tre!!! Äntligen. Hann läsa ut boken Vänninan i förmiddags då Wilmer sov. Skulle egenttligen ha städat, men det tar jag nästa vecka. Fredrik sa att han skulle vara "sjukskriven" på måndag om han tar sig i mål så då får jag passa på att städa om inte boken är för bra......

I morgon åker jag , Wilmer, Annika, Daniel och Sara till Mora för att möta Fredrik, Jonas och Per när de förhoppningsvis går i mål..=)

Härlig dag i solen

i dag har det varit en mycket bra dag. Wilmer sov 2,5 h på förmiddagen. Då kunde jag läsa en heldel i min bok (snart får jag börja på del 3) mellan eldningen i vedspisen. När Wilmer vaknade packade vi väskan med skidkläder, lunch och mellanmål och bar iväg till mormor. Hos momor åt Wilmer en snabb lunch för att sedan packa in oss i bilaran igen och åka till ett ställe som heter Kartan, 3 km utanför Östervåla mot Söderfors hållet. Vi som åkte var mor och far samt Daniel och Sara, de är min syster Annikas barn. Där satte vi på oss skidorna och satte Wilmer i pulkan, som jag drog, och åkte iväg till en liten sjö med en mycket mysig rastplats. Väl framme startade vi upp med korvgrillningen. Wilmer hade fullt upp med att kypa i snön och äta snö. Mamma hade ävengjort i ordning varmcholkad och smörgåser samt de klassiska apelsinklyftorna. En härlig dag i solen.

På vägen hem från sjön somnade Wilmer i pulkan, det såg mycket roligt ut när han satt där och viglade fram och tillbaka. Tänk den som fick åke till fjällen ändå! Jag fick en stor summa på skistar när jag fyllde år, men vi hinner upp i eftersom jag börjar jobba redan vecka 12 !!!!! Men nästa år, då jäk... Då kommer jag

. Wilmer och jag blåser på elden


Wilmer med mormor och morfar


Daniel och Sara grillar

Redo för hemfärd!

Oj, jag somnade visst

i kväll blir det sappning mellan sista avsnitttet På spåret och Lets Dance. i morgon åker Fredrik upp till Älvdalen och sover för att sedan åka Öppetspår på söndag tillsammasn med Jonas och Per. Spännande och se om de klarar det. Ska nog väcka Wilmer nu, Ja han sover igen=) Vad är det man säger, man blir trött av frisk luft.

Äntligen hemma igen

I går var det full fart hela dagen. Märks att Wilmer är nästen helt frisk nu. Det var inte många stunder han var lugn, Som tur var han det så jag kunde se skidskyttet ifred. Härligt med ett silver!! Sedan var det dags igen för att försöka ge min son mat. Det är inte det roligaste just nu, men han åt dock halv portion med makaroner och köttfärs plus lite frukt efter det. Sedan bar det ut i pilkabacken. Varken Wilmer eller jag har varit ute ordentligen sedan i helgen, så det var behövligt med frisk luft. Vi körde pulka både hit och dit. Våra pulkabckar är dock inge "öjdare", Det är snöhögar som vår granne Anders har gjort när han har plogat snö, men det räcker gott och väl för vår ettåring.

Under Wilmers eftermiddagslur fortsate jag att läsa ur Denise Rudbergs debutroman, Väninnan. Har läst några av henne förut, men tänkte nu beta av dem från början. Det är inga "avanserade" böcker och kräver inte mycket tid för att läsa. De är helt enkelt mycket lättlästa men underhållande på ett klassikt tjejigt vis. På kvällen kom min vän Frida överpå mat och underhöll oss medanFredrik var ute på ett sista träningspass innan söndagens bravader. Hon hade Millenium del tre med sig!!! Nu är det bara att fortsätta, ska bara avsluta Vänninan först och det gör jag nu i helgen. Kanon bra! Tänk att får börja veckan med en ny bok! Frida hade även mitt presentkort på Chokladmassage med sig. Jag fick det av henne och Jessica i 30 års present. Ska bli spännande att  se vad det är för något.

Nu ha min son tröttnad på sin bloggande mammma så det är bara att börja dagen =)

Från sjuk till frisk

Ja då var var Wilmer nästan frisk igen. Det har varit full fart hela dagen, föruton när han sov tre timmar middag, Härligt! Jag hann läsa ut boken viket jag somnade ifrån igår kväll. Tredje delen kommer hem i morgon. En av mina nära och kära vänner Frida har lånat den av mig och ska komma ut till oss i morgon kväll på middag. Då är det bara att fortsätta läsa!!

Om en månad blir lilleman ett år. Det är inte klokt! I går kväll var vi och grattade Moa igår, lite försenat, men ändå. Vi kom och tänka på när vi hälsade på Moa för första gånge för bra precis ett år sedan. Jag var höggravid och Moa var en vecka. Nu gick de över golvet och "lekte" med varandra. Det är helt otrolgt hur fort ett år kan gå.

Idag ska vi inte göra något speciellt. Fredrik ska väl ut en vända i spåret när han kommer hem. Han ska åka öppetspår på söndag. Ha ha , det ska bli roligt att se, han har inte tränat mycket, hoppas att det räcker. Wilmer och jag ska nog ut och åka lite pulka när han har vaknat. Ja, han sover igen, tro det eller ej! I kväll tar vi det bara lugnt, som vanligt-)

Febersjuk




Leksugen igen!

Vilket dygn!

Ja då var dagen snart slut och så även jag! I går kväll fick Wilmer 39 graders feber och hade runt det  (tror jag) hela natten. Har under dagen haft ca 38 grader för att nu på kvällen få ca 37,5. Han har helt enkelt pendalt mellan aldeles matt, seg, glad till grinig på ganska kort tid. men det vet väl alla som själv har barn att deras humör svänger mycket när de är sjuka. Wilmer har ju också sin checka förkylningsastma på detta!

Nog om föräldragnäll!! Jag och Fredrik (min man) har samlat vuxenpoäng idag, om inte gifta. villa, kombi och barn vore nog. Vi har bytt bank. Suttit och diskuterat topp- och bottenlån. Jag ska börja pensionspara (!). Tänk vad mycket som har hänt redan detta år. Jag har fyllt 30, klippt och färgat håret, bytt bank bestämt om pensionspar. och skaffat mig facebook. Kändes som jag var sist av alla kan känner. FB var dock inte så roligt tyckte jag, så en blogg blev det istället.

Mänga tankar går just nu till att min mammaledighet börjar närma sig sitt slut. Om en månad börjar jag jobba!!!!! Min lille kille ska få vara utan sin mamma fyra dagar i veckan. Stackarn ska få var hemma med pappa -) Skämt och sido, det kommer bli jättebra, men lite läskigt. Återkommer om dettta. Ska gå och läsa ut boken nu så jag kan börja med el tre.

Första dagen

Ja, då var man igång med något som jag aldrig skulle göra. Skapa en egen blogg! Lite spännande är det dock. Just denna dag skulle jag dock kunna skippa. För er som inte vet har jag en son som heter Wilmer. Han har förkylningsastma. Helgen har varit mindre rolig. natten till i dag ännu mindre rolig, vilket resulterade i en förmiddag på Ackis. Så kan det gå. ... Men det kommer nadra dagar som är betydliigt bättre.

Jag ska strax passsa på att vila lite eftersom han har somnat in... ett ltet tag i alla fall. Jag ska passa på att läsa lite ur Millenium del två. Kanom bra bok, för er som inte börjat med Stieg Larssons triologi, gör det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0