Pajerna klara, köttet i marinad och chokla...

img_6197 (MMS)

Pajerna klara, köttet i marinad och chokladbollarna packade. Nu drar vi till Torvsätra för årlig hästsko premiär. - Trevlig Valborg alla!


Djungelströssel  "is da shit" :-)

img_9628 (MMS)

Djungelströssel  "is da shit" :-)


Det gäller att hålla tungan rätt i mun när...

img_9751 (MMS)

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man bakar:-) Vi bakar oss ur sorgen. Glömde bort plantorna som stod på altan i går, så de frös....:-( Nu är det endast en tredjedel kvar......ja, ja. Nu bakar vi till kvällen. Wilmer gör chokladbollar och jag gör persikopaj.


Efter en dag med en hel dels trädgårdsarbe...

img_6457 (MMS)

Efter en dag med en hel dels trädgårdsarbete kopplar jag nu av på altan med en bra bok. Jag har omskolat tagets och lobelia. Wilmer har även sått svartöga. Fredrik och Wilmer har kört ris till Anders kase bl.a. Just nu håller Fredrik på och sågar ner lönnarna som stod i häcken på framsidan. Vi får se hur många han sågar ner idag:-)


Mina fina tomatplantor. De väntar på bättr...

img_6025 (MMS)

Mina fina tomatplantor. De väntar på bättre väder. Nu kanske det blir så fint att de får flytta ut på altan i väntan på nya växthuset. Som för övrigt kommer hem på onsdag :-) Idag ska jag glesa mina tagets och lobelian - nu är det vår!


Wilmer och jag njuter av solen. Det börjar...

img_9258 (MMS)

Wilmer och jag njuter av solen. Det börjar bli så härligt grönt överallt! Det skiftar i alla nyanser = Vår! Underbart!


Hej då klassen!

img_4465 (MMS)

Hej då klassen!


Åh där har jag slutat jobba! Nu har jag jo...

img_5883 (MMS)

Åh där har jag slutat jobba! Nu har jag jobbat nästintill hela dagen.... Men nu är det nära:-) Det som är kvar efter morgondagen är 10 ma-böcker att rätta samt några kunskapsprofiler. Idag har jag lagt ut alla omdömen samt utvecklingsplaner på nätet - skönt! Nej, nu bädden för jag öppnar för sista gången i morn:-)


Sitter/satt och jobbade det sista med omdö...

img_8448 (MMS)

Sitter/satt och jobbade det sista med omdömena, men då väljer edwise att inte fungera (e=forumet som omdömena skrivs i). Bara hoppas att det fungerar i morgon. Jag har ju bara tre dagar kvar  att jobba:-)


Vilken härlig eftermiddag det blev! Scilla...

img_8459 (MMS)

Vilken härlig eftermiddag det blev! Scillan kommer fram fint i vårsolen. Helgens krattning gav resultat. Wilmer blev överlycklig när han såg dem:-) Sitter nu i solen och bara njuter. Har idag haft mina två sista samtal, det är fyra dagar kvar att jobba, hade överlämning med mellanstadieläraren idag och i morgon med min vikarie. Det börjar kännas riktigt bra:-) Hoppas ni också fick möjlighet att njuta av solen idag precis som jag:-)


Omstrukturerad och klar!  Nu jobbar vi på ...

img_9962 (MMS)

Omstrukturerad och klar!  Nu jobbar vi på hyllan till "nya" städskrubben under trappen (fortfarande i tvättstugan). Jag har även snart gått igenom all tvätt samt mellan varven skriver jag några kunskapsprofiler.


Idag är det en fixar dag här hemma. Just n...

img_7842 (MMS)

Idag är det en fixar dag här hemma. Just nu flyttas det hyllor i tvättstugan. Det ska även sättas upp en ny hylla.


Dammsugare kungen:-) Hörlurar med radio på...

img_1445 (MMS)

Dammsugare kungen:-) Hörlurar med radio på precis som pappa när han dammsuger. Själv har jag lite tvätt att vika som ni ser.......


Idag gick utflykten till Tärnsjö och bestä...

img_6176 (MMS)

Idag gick utflykten till Tärnsjö och beställning av fönster och dörr till övervåningen.


Har idag varit och shoppat lite inför komm...

img_9046 (MMS)

Har idag varit och shoppat lite inför kommande tider:-) Fredrik frågade om jag var  sponsrad :-) Jag går på det som funkade med Wilmer. Dessa prylar kanske får vänta ett tag, men nu är de hemma i alla fall. Jag hade dock glömt bort hur ofantligt dyrt blöjor är..... Jag  passade även på att köpa "åka hem från BB" kläder:-) Något nytt ska den lille få i alla fall:-)


Köpt hem lite nya fröer. Såg nu när jag la...

img_3383 (MMS)

Köpt hem lite nya fröer. Såg nu när jag lagt upp dem på bänken och färgen var genomgående gul:-) Några ska förodlas, några sår vi direkt.


Puh!

Nu börjar det närma sig slutet på jobbet. Har endast ett u-sa,tal kvar nästa måndag morgon. Hade ett av de "jobbiga" idag, men det gick över förväntan - Då blir man glad! Puh! Alla dessa samtal och förberedelser har resulterat i att idag var det första dagen sedan lovet som jag hämtade Wilmer. Jag har som tidigast kommit hem vid 18-tiden, men idag kunde jag hämta!! Redan 16.15. Jag har även börjat jobba tidigt, så det var även första dagen som jag lämnade. Men nu så, är det endast några dagar kvar - ser ut som jag kommer ro även dessa dagar i land :-) 1,5 vecka kvar! Det närmar sig...... :-)

Mvc rapport i V 36

Då har det gått två veckor sedan sist och jag var till barnmorskan. Rapporten lyder följande. Bra hjärtljud (skönt), lite låga  blodvärden (tror jag det är :-) så jag ska äta järntabletter varje dag. Bebben har fokuserat sig nu. Jag hade lite högt övertryck när jag kom, men efter lite vila var det bra. Vi pratade även lite om förlossningen samt bokade in de två sista träffarna (!) Den sista är på beräknant datum dagen..... Om jag behöver någon mer träff (dvs ingen bebbe som vill säga Hej:-) blir den sista träffen på BB - Det behövdes inte med Wilmer, vi får se om det behövs nu :-) Så, nu är ni uppdaterade:-)


Wilmer och jag fixar i trädgården. Han fok...

img_2144 (MMS)

Wilmer och jag fixar i trädgården. Han fokuserar dock mer på att vattna än att rensa:-)


Wilmer och jag unnar oss fika för hela 10 ...

img_7239 (MMS)

Wilmer och jag unnar oss fika för hela 10 kr efter ett besök på IKEA. Är det inte smått galet att man kan få en mjukglass, en kaffe och en bulle för 10 kr?


Vilken april dag!

img_3070 (MMS)

Vilken april dag! Började med snö (i Stockholm var det 1 dm), sedan snöslask. Efter det regn och nu - en mysig och solig vårkväll. Det firar vi med att återinviga badtunnan. Fredrik är väldigt nöjd med sina nya sittplatser och Wilmer är nöjd med att äntligen få bada:-) Själv ska jag bara njuta av det varma vattnet:-)


Hemma igen snickrar vi nya sittbänkar till...

img_7430 (MMS)

Hemma igen snickrar vi nya sittbänkar till tunnan. Den här gången blir det mobila som går att ta ur när den ska tvättas.


Vår nyaste familjemedlem :-) Kommer hem ti...

img_0061 (MMS)

Vår nyaste familjemedlem :-) Kommer hem till oss första veckan i maj. Det gamla växthuset byggs om till lekstuga. Bort med plasten och dit med brädor. Perfekt!


Idag gick familjeutflykten till Bromma och...

img_6556 (MMS)

Idag gick familjeutflykten till Bromma och Willab Garden. Vi är och tittar på nytt växthus. Vårt har blåst sönder. Vi får se hur det går :-)


1 månad kvar!

I dag är det på pappret en månad kvar. Shit! Hoppas det kommer gå fort, men ändå inte för fort...... :-) Jag har två arbetsveckor kvar - Det känns helt fantastiskt! Två veckor kvar innan jag tar en paus från den arbetsplatsen - Vi får se om jag återvänder. Vi får se vad livet vill med mig/oss........

Fredrik får lite hjälp att sätta i eldstad...

img_9412 (MMS)

Fredrik får lite hjälp att sätta i eldstaden i tunnan igen.  Själv har jag blivit lite osmidig för det.... :-) Självklart är Wilmer med på ett hörn:-)


Wilmer och jag ritar med magiska tuschpenn...

img_2047 (MMS)

Wilmer och jag ritar med magiska tuschpennor. Rita med en färg och rita sedan över med den vita och det blir en annan! Magiskt och roligt på samma gång:-)


Fredagslyx! Kan behövas efter den här arbe...

img_2719 (MMS)

Fredagslyx! Kan behövas efter den här arbetsveckan..... Utvecklingssamtals tider..... Nu hem till diskberget, sedan tar jag fredag!


Ser ni den lilla svarta saken på Wilmers k...

img_9600 (MMS)

Ser ni den lilla svarta saken på Wilmers knä? Flugorna har vaknat......... Ordentligt nu - suck!


Ny dag, ny kryssning. Vi är på planeringsd...

img_9215 (MMS)

Ny dag, ny kryssning. Vi är på planeringsdag med ledningsgruppen och försöker lägga nya organisationen. Påväg hem från Mariehamn såg jag detta hus ute i havet. Skulle det vara ngt för er?


Idag får tunnan lite omsorg. Det var ett t...

img_7220 (MMS)

Idag får tunnan lite omsorg. Det var ett tag sedan...... Men äntligen får den det:-)


Då var det deklarerat för mig och Fredrik!

img_3242 (MMS)

Då var det deklarerat för mig och Fredrik!


Eftermiddagen blev lugn. Wilmer har börjat...

img_4446 (MMS)

Eftermiddagen blev lugn. Wilmer har börjat hosta igen, så honom försöker vi hålla lugn. Fredrik är konstigt nog lite seg idag.....:-) Vi tittar nu på Nils Holgersson och vilar hela familjen. Jag fortsätter att känna mig allmänt gravid:-( Då är det skönt att vila på eftermiddagen.


Hämtar sonen som sovit i Våla. Nu Askarbäc...

img_4047 (MMS)

Hämtar sonen som sovit i Våla. Nu Askarbäck och lunch. Sedan får vi se vad dagen bjuder på.


Missade själva äggjakten. Så det fick bli ...

img_8956 (MMS)

Missade själva äggjakten. Så det fick bli en bild på Annikas söta kycklingar:-) Alla barn och vuxna nöjda med Klostertuppen i år :-)


Idag åker vi Eckerö kryssning med Kenneth ...

img_1801 (MMS)

Idag åker vi Eckerö kryssning med Kenneth och Sofie. Wilmer leker med sin påskpresent och efterfrågar inte lekrummet:-) Efter det här blir det middag i Våla. Glad Påsk!


Nu dags för fredagsmys. Eftersom vi åt pop...

img_5211 (MMS)

Nu dags för fredagsmys. Eftersom vi åt popcorn mitt på dagen idag så gjorde vi denna smarriga skål:-)


Det är en liten buse som har sparkat mig p...

img_6225 (MMS)

Det är en liten buse som har sparkat mig på högra sidan hela dagen.(precis som Wilmer, måste vara ngt med min mage) Därför är det ganska skönt att hamna i detta läge :-) Wilmer gillade att gå på bio. Själv satt jag som en kråka:-) men filmen var lite små rolig. Efter bion fixade vi lite saker inför morgondagen och tog en fika. Väl hemma sålde Fredrik sin motorcykel!! Äntligen! Nu ska vi bara komma överens om vad vi ska använda pengarna till...... Övervåning eller en ny fyrhjuling..... Gissa vad jag tycker.......:-) Ha en fortsatt bra påsk alla glada!


Idag ska jag och mina knäppa killar på bio...

img_1543 (MMS)

Idag ska jag och mina knäppa killar på bio:-) Detta innebär biopremiär för Wilmer. Han är lätt entusiastisk :-) Vi ska se på Mästerkatten (katten från Shrek).


Eftermiddagen bjöd på familjemys. Fredrik ...

img_9367 (MMS)

Eftermiddagen bjöd på familjemys. Fredrik var hemma redan vid två så under eftermiddagen har vi spelat spel, byggt lego och Peter var förbi och drack lite kaffe. Nu ska vi fira in påsken med lite must och vår "gratängspecial". Ha en fortsatt trevlig skärtorsdag.


Nu är vi hemma igen. Wilmer fick både föde...

img_1907 (MMS)

Nu är vi hemma igen. Wilmer fick både födelsedags present och påskägg hos Sixten. Snacka om lycka! En av presenterna var såpbubblor - det är roligt  det!


Idag tar vi en cykeltur till Sixten för li...

img_6265 (MMS)

Idag tar vi en cykeltur till Sixten för lite lek på fm. Vi får se vad em bjuder på.


Krassen redan på G!

img_4975 (MMS)

Krassen redan på G!


Nu har vi haft en dag på BusBorgen i Väste...

img_6719 (MMS)

Nu har vi haft en dag på BusBorgen i Västerås. Ett helt OK ställe. Inte lika fräscht som i Upplands Väsby, men ok. Vill man åka på en dagsutflykt innehållande lite lek några timmar kan man åka hit. Humana priser i kafeterian.


Busborgen


Idag blir det en påsklovsutflykt til Busborgen i Västerås med Daniel, Sara och mormor. Vi får se hur det är. Wilmer är redan redo! Vi återkommer med en resumé :-)


Guldstund

Att ha sovmorgon är verkligen mysigt. Den stund vi myser är verkligen en guldstund! Wilmer kommer tassande över hallen och kryper ner under täcket. Där diskuterar vi ditten och datten samt kramas en hel del. Helt enkelt en guldstund :-)


För din skull Jessica! Nu finns även lobel...

img_9650 (MMS)

För din skull Jessica! Nu finns även lobelian med:-)


Nu har vi sått årets tagets och lobelia sa...

img_1778 (MMS)

Nu har vi sått årets tagets och lobelia samt lite krasse till smörgåsen :-)


Nu efter lunch spelar vi ett annat Bamsesp...

img_8470 (MMS)

Nu efter lunch spelar vi ett annat Bamsespel. Den här gången Bamsefia:-) Ni som ser bra ser lite lunchrester runt munnen:-) Idag blev det våfflor. Pappan kom hem och åt också = trevligt!


Wilmer trotsar kylan och fikar i den lilla...

img_9081 (MMS)

Wilmer trotsar kylan och fikar i den lilla sol som finns :-) Han inviger även de nya dynorna jag fyndade på Clas Ohlssons igår.


Bamseyatzyspel pågår. Jag har fått yatzy ...

img_9718 (MMS)

Bamseyatzyspel pågår. Jag har fått yatzy så jag ligger bra till:-)


Nu är allt lugnt igen. Jag fick ligga ner ...

Nu är allt lugnt igen. Jag fick ligga ner med två plattor på magen. En platta som lyssnade på barnets hjärtljud och en som mätte mina sammandragningar. Maskinen har ngt fint namn på E som inte kommer ihåg. Nu kan vi alla andas lugnt igen:-)


Gick mindre bra...

Har för ett litet tag sedan varit på mvc. Där gick det minde bra idag. Hjärtljuden var så höga att jag måste upp på Ackis tillbedömningen...... Erkänner att det känns mindre bra, men jag håller modet uppe och försöker tänka positivt. Få få se hur det går där.


Lämnat lilleman hos pappan medan jag ska t...

img_1068 (MMS)

Lämnat lilleman hos pappan medan jag ska till Mvc och sedan en lunch på stan. Det härliga med påsklov ( trots väder) är att vi har kunnat mysa hemma hela förmiddagen:-)


RSS 2.0