Dagens familjeutflykt efter gympan gick ti...

20110326691 (MMS)

Dagens familjeutflykt efter gympan gick till Lantmännens traktordag........ Jag ska nog se till att vi kommer någon annanstans också:-)


Efter traktorerna var det min tur att best...

20110326694 (MMS)

Efter traktorerna var det min tur att bestämma. Jag valde att åka och shoppa vårkläder till Wilmer. Efter det åkte vi och käkade lunch. Ni ser själva vart......:-) Wilmer åt ordentligt och bra så äntligen fick han prova glass. Som ni ser njuter han för fullt :-)


Idag har vi knappt varit hemma. ...

20110325689 (MMS)

Idag har vi knappt varit hemma. Redan klockan tio på förmiddagen var vi på treårs kontroll i Bälinge. Wilmer "gick igenom" :-) Efter det åkte vi hem till en ny bekantskap till mig som heter Johanna och hennes två barn Matilda och Linus. Johanna har jag lärt känna dels för att hennes blivande man spelar i IKH och så har hon, precis som jag gått med i Damsektionen. . Efter dagen i Bälinge åkte vi hem till Våla där jag passade på att tvättade bilen och Wilmer gav djuren mat tillsammns med morfar. Mormor bjöd på mat och nu leks det med ladugårn och djuren. Pappan i vår lilla familj är idag och spelar ishockey (!) i Avesta........så vi är själva jag och Wilmer. Därför kan vi göra som vi vill :-) Det bästa är ju att vi har sluppit laga både lunch och middag.


Mentalt trött

Jag tror min hjärna inte får plats med mer nu!!! Jag är helt slut, mentalt trött. Det sak bli så skönt med semster snart.......:-) Åhh vad jag längtar till fjällen!!! Nu är det 1,5 vecka kvar! Det ska blir helt fantastikst att får åka upp. Hoppas innerligt på fint väder så vi kan njuta. Vi åker upp en vecka tillsammans med mor och far. Har ni märkat att årets semestrar tillbringar vi med våra föräldrar?..... :-)
.
Nu har jag en behövlig rast på jobbet innan jag ska göra ett sista ryck innan det är daga att sluta. Idag ska jag inte jobba en minut längre än jag ska enligt schemat!!! Min hjäran orkar inte!!!! 
.
En annan sak jag längtar efter är att få åka och boxas lite ikväll så man orkar med en lång arbetsdag i morgon.......:-)

Dags för årets första joggingtur...... Vi ...

20110321683 (MMS)

Dags för årets första joggingtur...... Vi får se hur det går.......


Slagen hjälte! Wilmer var helt slut idag ...

20110321681 (MMS)

Slagen hjälte! Wilmer var helt slut idag när jag hämtade honom. Dels efter en helg full av kalas. Även igår hann vi med två stycken:-) Ett med kusin Daniel och ett hemma på kvällen. Så nu är han firad ordentligt:-) Dels somnade han nio igår (uppe i varv, undra varför??? :-) och så hade de lekt ute hela eftermiddagen. Jag försökte muta honom med chokladbollar medan jag lagade mat, men det gick inte. Så nu sover han som en stock! Tror att Fredrik år väcka honom när han kommer hem......hi hi.


Vår treåring önskade sig en godistårta.......

20110319675 (MMS)

Vår treåring önskade sig en godistårta.......:-) jag hade tänkt göra en motivtårta, men insåg att så bra är jag inte. Istället blev det en godisspäckad pinocciotårta. Till frukost fick han en miniprinsess och paket. Under förmiddagen har vi lekt med presenterna, blåst ballonger, fikat i solen, förberett maten och dukat. Nu vi ladda inför dagen som kommer innehålla allt vad ett ordentligt kalas ska innehålla:-)


Som ni ser. Full fart :-)

20110313666 (MMS)

Som ni ser. Full fart :-)


Vi badar både ute och inne. Vi har en myck...

20110313665 (MMS)

Vi badar både ute och inne. Vi har en mycket bra familjedag helt enkelt :-)


Idag packas det för utflykt. Vi ska till F...

20110313660 (MMS)

Idag packas det för utflykt. Vi ska till Fjärran Höjderbadet i Gävle. Det ska bli skoj och se vad de kan erbjuda. Det var min vän Jessica som tipsade mig. Så efter att pappan kommer hem efter lite "morgonjobb" så åker vi. Roligt att få vara lite wild and crazy ibland :-) Som att åka till Gävle och bada.........:-)


Efter lunch i solen blev det skridsko/hock...

20110312656 (MMS)

Efter lunch i solen blev det skridsko/hockey på Lännaborg. Idag står/går/åker han riktigt bra :-)


Familjen är samlad och vi grillar hamburag...

20110312651 (MMS)

Familjen är samlad och vi grillar hamburagare till lunch idag. Den äts och njuts av i härliga vårsolen. Underbar livskavlite!


Detta läge ska jag ha nu i någon timme :-)...

20110312646 (MMS)

Detta läge ska jag ha nu i någon timme :-) Sedan ska jag ut och grilla i solen. Är lite trött. Jag var på glitter och glamour fest igår. Somnade vid två, vaknade kvart över sex och kunde inte somna om, suck! Och så har jag och Sara varit på gympa nu på förmiddagen. Därför är jag lite trött:-) Fredrik och Wilmer är ute på lite uppdrag så han bad mig vila lite innan de kom hem....... Så jag skulle vara en glad och pigg Erika.......inte mig emot:-)


Wilmer hade 39° feber i går. Det märks int...

20110311645 (MMS)

Wilmer hade 39° feber i går. Det märks inte i dag :-) Det är full fart! Fortfarande lite hosta, men en liten stund ute i solen ska vi klara av. Just spelar vi "hockey" som ni ser.


Värdering

Idag på morgonen så kom en mäklare ut och värderade vårt hus. Vi ska inte sälja och lytta. Utan vi ska förhoppningsvis kunna göra en omfattande renovering......
.
Besöket tog max 15 minuter. Några minuter innan nio parkerade hon bilen och tolv över gick hon ut genomdörren igen och knäppte några kort. "Das alles". Detta kostade 2000 kr + reseersättning......... Snacka om timpenning!
Det är bara att hoppas att värderingen blir bra så besöket lönade sig. Vi får se nästa vecka........

Det är ett tufft jobb att laga mat ibland....

20110308643 (MMS)

Det är ett tufft jobb att laga mat ibland...... Speciellt om skär av en bit av tummens topp.....


Extrabonus. Glassbilen kom :-)

20110308642 (MMS)

Extrabonus. Glassbilen kom :-)


Vardagslyx

Tänk att en helt vanlig tisdag kan vara fylld av vardagslyx!
.
* Hade lyckat Kemilektion med eleverna idag
* Solen sken när jag var rastvakt både på förmiddagen och lunchen.
* Kom från jobbet tidigt.
* Tvättade bilen på vägen hem. (nästan lika skitig igen, men jag vet att den var ren 14.20 :-)
* Kunde hämta Wilmer 2 timmar före utsatt tid och ta mig tiden att ta det lugnt!
* Redan bestämt vad det ska vara för middag.
* Ska inom kort få bläddra i min favorit tidning Topp Hälsa.
* Mina minsta kusiner (som nu är stora:-) ska vara barnvakt till Wilmer i kväll.
* Fredrik ska följa med mig på boxern i kväll.
.
Snacka om bra tisdag. En extra bonus är att flera har kommenterat min nya chokladbruna färg på håret - I positiv mening :-)
.
Hoppas ni har haft lika bra tisdag som jag.

Efter träningen idag hittade jag en tonin...

20110307641 (MMS)

Efter träningen idag hittade jag en toning som stod i badrumsskåpet. Tänkte - Varför inte? Jag klippte mig igår, så varför inte lite färg också. Nu ska jag få chokladbrunt hår om allt går som det ska. Snart dags att tvätta ur.


Efter skridskorna blev det korvgrillning h...

20110306628 (MMS)

Efter skridskorna blev det korvgrillning hemma vid den nedsågade lönnen. Efter det blev det åter en sväng i TV soffan och tittande på fem milen. Längtan efter sol och egen tid till funderingar blev stor. Så jag tog mig en eftermiddagspromenad. Det är ljuvligt att känna solens strålar och höra fåglarna kvittra.


Dagens skridskotur går bra om man gillar a...

20110306610 (MMS)

Dagens skridskotur går bra om man gillar att sitta :-) Vi kämpar på i solen. Nyss gick det OK, men inga bildbevis....... 
På förmiddagen har det såklart varit Vasaloppet, men även en rejäl rensning i graderoben:-)


Vilken underbar dag det har varit idag. So...

20110303607 (MMS)

Vilken underbar dag det har varit idag. Solen har lyst och man får äntligen se ordentligt med smältvatten. Som vi har längtat :-) Det har även varit en bra dag på jobbet. Vi har åkt skridskor i solskenet, eleverna har jobbat bra och det var god mat :-) Arbetsdagen avslutades med att jag var på ytterligare en bra föreläsning med bra föreläsare. Denna gång inom läsinlärning. Kul. Sedan är det verkligen bonus att solen fortfarande lyser på taket när jag kommer hem. Nu ska det göras broccolisoppa innan det är dags för steppen.


Stolt kille visar upp sin medalj. Han har ...

20110303608 (MMS)

Stolt kille visar upp sin medalj. Han har åkt lilla Vasaloppet idag. Eller åkt och åkt. Han hade åkt från parkeringen till spåret....... :-)


Diss - Hiss

Jag bör med dissen.
Som några av er vet så har jag känt lite frustration över att Wilmer har/hade blöja. Jag vet att det är fel. Killen fyller tre nu i mars. Jag vet, jag vet.
.
Men så i slutet av vecka 7 så började det fungera allt mer och sedan kom vecka åtta som ett brev på posten. Kanon:-) Veckan gick galant. Han klarade badhuset, besök hos doktorn, Öfsk och utevistelse. Självklart hände något missöde, men inte alls många. Kanske tre på hela veckan.
.
Nice, skönt tänkte vi. Det kommer ju gå kanon. Sedan kom den här veckan. Första dagen hemma hos dagmamman gick OK. Hade kommit lite kiss i kallingarna, men det hände när han satt på toa. Sedan kom fritids dagarna. Tummen ner... Suck.
.
Jag vet att flera "erfarna" mammor läser min blogg och tänker, men lilla vän varför klagar du? Han har ju precis börjat vara utan blöja. Och ja, egentligen vet jag inte varför jag dissar detta och lägger ner så mycket energi, men så blir det i bland.......
.
Hissen
Jag vill hissa min man. Han må ha sina sidor som alla inte riktigt förstår. Men just gör han verkligen små fantastiska saker som betyder så mycket för mig. Detta är till dig älskling: Du är fantastisk- Jag älskar dig!

Socker djävulen

Då var det åter dags att säga adjö till den lilla farbrorn som flyttat in i mig under några veckor. Den lille satte i korna ordentligt och suget efter "något" fanns nästan konstant. Någon som känner igen sig?
.
Djävul 6,5 cm
Så i måndags var det dag för farbrorn att flytta ut!
.
Det har varit en "tuff" start på veckan och jag ger mig själv 3 stjärnor! I måndags så bjöd jag själv på kakan som var kvar från i söndags på jobbet. Den för övrigt mycket uppskattande. Sedan var det fika på fackmötet (suck). I går på jobbet öppnades en chokladask! och det fanns Delikatobollar!!!  När har vi dessa två ting på jobbet??? Aldrig och idag var det möte och då bjöds det på kladdkaka, bullar och någon nötkaka. Själv satt jag med några nötter, en mandarin och ett äpple...... Men det gick. Tisdagen var nästan värst. När man kom i eftermiddags koma och man gick förbi när där jä...*...la chokladasken med jämna mellanrum.
.
Det är alltid skönt att klara de första dagarna någorlunda bra. Hoppas det funkar till helgen också......
.

Godmorgon. Vilken härlig sol det är som ly...

20110302604 (MMS)

Godmorgon. Vilken härlig sol det är som lyser, man blir så glad :-) Idag har jag även en fantastisk träningsvärk. Var på box för första gången i mitt liv. Såååå roligt. Säger bara - Prova :-)


RSS 2.0