Äntligen

Äntligen har jag fått tag på en ny dator. Vi var till stan i dag och handlade lite saker. På Lekia hittade vi en ryggsäck till Wilmer samt att vi köpte en ruschkana. Den blev en stor favorit när vi kom hem. Vi får ha den undanställd, annars får vi sitta på golvet hela dagen.......

Sedan åkte vi till Eriksberg och köpte min datot. Äntligen. Så nu jan jag titta på Robinson samtidigt som jag skriver detta :-)

Bilden på mitt underverk kommer i morgon..... Ni vet ju hur det brukar gå :-)


Ha de gött

Vad är väl en fredag hemma??

Svaret på frågan är värdelös. när man kan vara på Ackis i fyra timmar. Ja, det är dags igen. I går kväll var vi på barnakuten och inhallera Ventolin 2 gånger och kortison 2 gånger. Vi var inte hemma förrän halv ett. när man äntligen är vaken över Let´s Dance finalen, ja då missar man den!!! :-) Jag säger då det......

Vad händer här då? Jobbet flyter på. Just nu har jag inga kommentarer. Vi får se vad som händer efter påsk, då har jag klassen helt själv. Tror det blir bättre.
    Vi har fått plats hos dagmamma from augusti. Fårstår ni hur vuxen jag känner mig. Ska fylla i vistelsetidsavtal och grjer. Det gör ju bara sådana med barn..... Just ja, det har ju jag.
    I  dag ska vi in till stan och handla färg till Wilmers rum. Vi ska till LEKIA, de har ju 20% där i helgen och Wilmer fick pengar som vi skulle köpta saker för (order uppifrån). Vi vet att de har en ryggsäck till honom, de kanske har något annat också. Vi ska även titta på en bärbar dator till mig. Äntligen!!!!!! och till sist ska vi handla mat.

Jag vet att det har varit dåligt med bilder på sistone. Jag ska sätta in fler bilder i morgon, Jag  lovar..........

Nu ska jag skriva inbjudningskort till syster Karolinas 40 års fest. Passar på medan Wilmer går runt och städar övervåningen med en toalettborste........:-)

I kväll blir det slapp i soffan med rödvin, missade ju det i går. Men vad gör väl dett? Jag fick ju vara på akuten!!!! :-) Skämt och sido. Wilmer mår mycket bättre och det är värt varje minut på akuten.

Ha en skön kväll alla som läser detta, ni är väl, en två stycken....:-)

Ciao, Erika


Tisdag igen

Det går så fort när man börjar jobba!!! Jag hinner aldrig sitta vid datorn och göra det jag tycker är kul. Nu måste jag planera lektioner mm. Nu måste jag även sätta i gång att leta jobb och kurser till hösten. Fick reda på i fredags att jag är övertalig på jobbet, mindre roligt. Jag blir inte uppsagt, utan får byta arbetsplats inom komunen. Jippi!!! Ja, ja det är som det är. Det kommer säkert något gott ur detta också. Har hittat lite spännande kurser. Fredrik fattar inte att jag orkar leta kurser. Det är ju bara att leta jobb eller ta det jag blir erbjuden tycker han, men jag är lite sugen på att plugga, nu när möjligheten kom upp. Är lite sugen på att ta mig an engelskan.. Hua... Lite spännande är det allt. Kommer att söka distans kurser i Gävle och Karlstad. Spännande!

Vad har hänt sedan sist. Jo lillkillen har blivit ett år!!! Fattar ni!!! Jag har en son som är ett år. Så kan det gå när man hade roligt förra sommaren...:-). Min vän Jessica har fått en liten Thea på Wilmers fördelsedag. Grattis!! VI har haft ett års firande hela helgen. Wilmer fick en massa roliiga och fina saker. Tack Alla!! Sammanfattningsvis var det mycket inom tema bondgård och böcker (även där myckt om traktorer och djur). Han fick en hel del maskiner samt lite kläder

Är ledig idag. Härligt och mysigt med en ledig dag i veckan. Sitter och funderar på hur jag ska vinna elvernas förtroende samt planerar bild och utematte till temadagen på torsdag. Alltså både roligt och jobbigt.

På förmiddagen var vi till Ösk´n Wilmer och jag. Man trodde ju att våren var här, men det var ju en  mindre snöstorm när vi gick. Det bjöds på våflor och vardagsgudtjänst. Jag var ståndaktig och lät bli våfflorna. Har påbörjar vandringen mot mina mål här i livet... igen. Man ska aldrig ge upp är mitt motto. Hade smått gjort det och det visade sig ganska snabtt. Både på humör, hud och vikt.... Mina tre kommande mål är Motala - cyklingen, Vansbro - simningen och starten på nya jobbet (var det nu är någonstan?!?, det vet bara sjtärnorna) Jag var i alla fall och tränade innan jobbet igår. Spinning 06,35. Lätt idiot förklartat att träna så tidigt, men det var lika roligt som vanligt!! Ser fram emot morgondagens Step up 06,35!!  :-)

Ha det gott. Ska försöka liva upp det med lite bilder nästa gång. (Sa det sist också.......:-))

Kram

Mycké sen sist

Ibland hinner rman inte med. Så har det varit denna vecka. Vad har hänt sedan sist då?

I torsdags var jag och Wilmer till stan och hälsade på moster Annika på jobbet. Wilmer tyckte mycket om blommorna. Efter det var vi och handlade på Gränby, Lite mat och doppresent till Thore. Där träffade vi min gamla jobbarkompis Sara. På kvällen var vi bara hemma. Jag gjorde en Pinoccioa tårta.

På fredagen var jag på sista personalmötet med kyrkan, det var där jag bjöd på tårtan.  Wilmer var hos farmor. När han vaknade åkte vi till mamma och pappa. Mamma behövde lite datasupport igen. Man är ju en stjärna på det där med datorer ni vet :-). Tanken var att vi skulle på bio, men Nova var sjuk så det blev soffan istället. Både jag och Fredrik kämpade för att hålla oss vakna för att se vem som åkte ur Let´s Dance, men det gick inte. Båda somnade på soffan.......

I lördags skulle vi på Thores dop klockan två. Det blev som vanligt lite stressigt. Förstår inte varför det alltid ska bli det när vi ska bort...:-) Det är säkert inte bara hos oss det är så. Det visade sig att vi hamnde på bröllop. Vi var i rätt kyrka och så. Det var bara att Ellen och Thomas överskade oss alla med att gifta sig. Det var bara Thomas bror som visste något. Mycket trevligt och roligt. De hade fika i församlingshemmet som det stod på inbjudan med smörgåstårta och doptårta plus en bröllopståra. Mycket smarrigt med räkot på smörgåstårtan. Fredrik är ju skaldjursallergiker så vi äter alldrig räkor här hemma. Efter lunchen i församlingshemmet åkte de närmaste hem till Ellen och Thomas på Champange och snacks mm. Kom på att alla kanske inte vet vem Ellen är. Det är Fredriks kusin.  Jag skulle egentligen på teater på Stadsteatern, men jag avbokade det. Därför blev det ingen melodofestival för oss, men det gjorde ingenting. Ingen av mina favoriter vann samrt att vem tackar nej till champange?

I söndags var det sista dagen innan jobbet började. Det var ju en härlig vårdag. Så vi var ute och grillade korv. Vi såg även Beckfilm på förmiddagen när Wilmer sov.  På kvällen gjorde vi egen pizza. Ganska smarrigt. Degen blev lite för degig. Det var svårt att få den tunn. (Jag gjorde bakpulver deg, det är sämre än jäst deg) På kvällen när jag skulle somna var det allt lite pirrigt...... Jag sov ganska bra tillslut.

I måndag var det första dagen. Det gick helt OK. Hade dock glömt bort  hur mycket tid som läggs på att diskutera ingenting på personalmötena.........

I itsdags var jag ledig. Då var vi på Öfsk, sedan var det storstädning av nedervåningen. Solen lyste och man såg all smuts... "inte ruligt". På kvällen var vi till Ewelina, Johan och Nova på fika. Wilmer var rädd för Isa, deras hund, men mycket nyfikan också. Vi får gå det oftare å han vänjer sig, vilket jag tror med all säkerhet vi kommer att göra :-) Wilmer somnade som en stock och sov till kvart över sex för att sedan somna om och vakna halv åtta !!!!!! Tur det, så jag hann pussa honom innan jag åkte till jobbet. I dag har  jobbet flytit på. Börjar känna av hur klassen är. I morgon är jag ledig, det är ju någon som fyller ett år!!!! Fattarn ni? Inte jag! På fredag är det studiedag, då skulle vi prata om något, kommer inte i håg vad........

I kväll blir det Oxarna som vanligt. Ska gå ner och laga mat tror jag. Bilder från gågna veckan kanske kommer i morgon.

Ha det. och Grattis till Frida som har fått ett jobb hon ville ha i Malmö!!

Tar det lugnt idag

Hej. Igår var det en fullspäckad dag, sutade med att jag somnade i soffan när vi såg söndagens Beck. ... Skönt ,ZZZH
Under dagen vikarierade jagi Åkerlänna. Bara för att jag skulle upp tidigt sov Wilmer till tio i åtta!! Ja, jag säger då det.... Kom hem strax efter två. Då gjorde jag nöttopparna som jag hade förberett till i måndags. Sedan var det dags för mellan mål och åka till kapellet och hämta drickbackar och åka till "Stickan" och handal inför kvällen. Vi ska skulle ju ha maskerad disco, så det var bäst att ladda upp. Fredrik kom och hämta Wilmer vid fem. Vid sex kom barnen sedan var det disco all night long! (i alla fall till halv åtta..:-). Sedan var det fram med stora sopkvasten och städa efter partyprissaran. Så farligt var det inte, vi har varit med om värre. Fredrik och Wilmer hade varit hemma hos hans mormor och morfar så Wilmer hade choklad i hela ansiktet när han kom hem. Hade visst fått i sig en sju åtta efter åtta bitar enligt Fredrik så han var lite sockerhög när de kom hem, men det lade sig efter ett tag och vi fick honom i säng och vi kunde se på film.

Idag sov Wilmer i alla fall till tjugo över sju, så jag ska inte klaga. Nu på morgonen har vi sett klart på Beck. Vet inte rikigt vad vi ska göra idag. Vi tar det nog mest lugnt. Jag ska baka något till personalmötet med kyrkan i morgon. (Sista jag är med på). Vi skulle ha åkt till Daniel som fyller tio. Grattis!!!, men Annika flyttade fram kalaset till söndag. Vi får se om vi hittar på något avancerat eller om jag bara njuter av att vara med Wilmer så här på slutet av mammaledigheten... Nu är det nära!!

Nu vill Willemannen att mamman ska sluta blogga :-) Ha det bra och GRATTIS DANIEL 10 ÅR och Grattis Elice i efterskott på 1 års dagen. (Kom kortet fram??)

Fullspäckad dag

Som vanligt vakande Wilmer tidigt. Idag dock inte förrän halv sju. Vi gosade lite innan vi gick upp halv åtta. På förmiddagen bakade vi två sorters kako, Havreflarn och Biskvier. Ewelina ringde och sa att hon och Nova skulle följa med till öfsk, Ewelina hade tagit ut en dag komp. Trevligt med lite sällskap på den långa promenaden dit. Det är säkert 500 meter, minst ... Wilmer hade inte sovit på hela förmiddagen så vid lunch var han riktigt trött. Han somnade mitt i lunchen. Han såg rikitgt rolig ut. När Wilmer sov käkade jag lunch och förberädde för nästa bak som kommer att ske i morgon efter jobbet. Sedan tänkte jag passa på att duscha i lugn och ro. Det skulle jag aldrig ha gjort. Wilmer vakande!! Så det var bara att snabbt klä på sig och åka och hämta Fredrik Rasbo. Tanken var att han skulle somna om, men så blev det inte. Påvägen till Nickis var vi och köpte gummistövlar till Wilmer, så nu är han redo för våren med både "gummipjuck och gympa dojjer"

På Nickis träffade vi Nova, Johan och Ewelina samt deras ursöta valp Isa. Fråga inte vilken ras det är, för hon var flera stycken, men söt var hon!! Det var fullt ös på Wilmer och Nova inne på Nickis. (Även på oss vuxna. Den stora labyrinten är riktigt jobbig!! :-) Wilmer tyckte bollhavet och bilen var bäst.

   

Wilmer och Nova i bilen. Wilmer har fullt upp med at styra och låta som en bil.



Bollhavet var härligt



Fel väg, men roligt var det!


I morgon ska jag vikariera i Åkerlänna sista gången innan jag börjar på mitt jobb. Farmor kommer som vanligt kvart över sju. Vad skulle man göra utan farmor och mormor? Vara hemma kanske?!?

CIao



Datatekniker för en dag

I dag vakande Wilmer redan halvsex. Det var mindre roligt, men han kompenserade det med att sova tre timmer på förmiddagen. Då kunde jag plocka lite för att sedan läsa. Jag är snart klar med Anna Janssons bok. Tycker inte den är lika bra som de föregående eller så beror det på att jag precis avklarat Millenuim serien. Den är helt OK och läsbar. När Wilmer vakande käkade vi lunch och sedan åkte vi hem till mamma. Jag skulle låna lite utklädningskläder till maskerddiscot på Oxarna på onsdag. Daniel och Sara var där så Wilmer hade kanonkul plus att han fick åka traktor med morfar. Kan det bli bättre?:-)

Mamma hade köpt ny dator. Så jag hjälpte henne att installera den. Nya kretskort och grejer. Jag fick alla fall allt att fungera och det var väl bra det.Jag är ju så känd på att vara bra med datorer. NOT!  Passade på att ta reda på lite nya recept på kakar som jag tänkte baka i veckan. Sista rycket på hemmaplan innan jag börjar jobba. Gjorde en kaka nu på kvällen. Den blev inte så god som jag tänkte, men OK för mig och Fredrik att ta till kaffet. I morgon blir det nya tag.

Blev inspirerad av mammas nya dator så när jag kom hem kollade jag på blocket efter bärbara datorer. Hittade en Mac Book till bra pris. Hoppas säljaren hör av sig snart om vi får köpa den eller inte. Skulle vara skönt och fixa det innan jag börjar jobba. Har en bl.a. en massa bra matte material i "burken". Skulle vara skönt att slippa maila allt till jobbet. Vi får se om det löser sig. Hoppas det.

Ewelina ringde på förmiddagen och hörde om vi ville förlja med på Nickis i morgon. Så i morogn ska vi till Nickis med de små krypen.

Ha det bra!

Helgen är slut

Ja, då var det söndag kväll och helgen börjar närma sig sitt slut. Idag har vi legat i soffan nästan hela dagen. Vi har sett två Beck filmer samt senste Bond. Wilmer sov och lekte under tiden. På eftermiddagen åkte vi och gratulerade Fredriks farbor Gustaf som fyllde år. Där träffade vi Wilmers sysslingar Hilda och Thore. Psst... Wilmer ska få en syssling i septembe. Kul, kul.

Vad har hänt mera denna helg? I fredgaskväll slöade vi framför TV´n (som vanligt). Jonas var förbi så vi såg hela Let´s Dance!!! Oj vad vi var vakna länge :-) I lördags hade vi mysmorgon hela familjen i sängen. Mysigt mysigt. Wilmer hade fullt upp med att springa till fönstret ute på hallen , kattvindfönstret (lilla fönstret i hans nyta rum), och titta på traktorer som han hörde. Han är bara ett år snart och redan tokig traktorer. Hur ska detta sluta. Sedan åkte Fredrik och Wilmer ut och sanda lite. Då fick jag en timma till att läsa. Härligt. Sedan var det frukost. Efter det städade vi. Ja, jag hjälpte honom.... Efter WIlmers lunch åkte vi in till stan och köpte takräcke och cyklehållare så vi kan ha cyklarna på taket i sommar. Kanon. Vi köpte ettårs presenter till Wilmer. På Jula köpte vi en skrinda som man kan ha i sommar och till sist köpte jag vårblommor till köket på Plantagen. VI hade fått presentkort på Biltema och Jula i julklapp, så det blev en billig resa. Efter det åkte vi till Gränby och handlade mat... Inte lika billigt..... Kan inte mat vara billigt? Jag tittade lite på byxor på VERA MODA, men de satt lite konstigt. Jag får leta vidare när jag är man och barnsfri... :-)

I lördadgskväll var vi till Jonas på mat och mellodifestival. Han bjöd på fläskfilé och potatisgratäng. Smarrigt värre. Wilmer var vaken hela kvällen. Han var lite grinig vid åtta. Då såg vi en trist kväll framför oss, men vi gav honom hans kvällyoghurt och sedan var det fullfart. Han lekte med Jonas damsugare, satt och mös i våra knän o.s.v. Roligt att han tycker om att mysa med Jonas, då han är Wilmers fadder.

Ja då börjar sista veckan i morgon. Både Fredrik och jag börjar bli lite nervösa. Han över att ha fullt ansvar för Wilmer själv och jag över att börja jobba. Båda tycker även att det ska bli spännande.

Kommer här lite bilder från helgen och min sötnos. (Ovanligt va?.-)



Nya skor. Jobbigt värre att gå i början, men sedan fick vi in klämmen



Klätterapan Wilmer. Nästa gång välte stolen,, Aj, aj



Pömsig Wilmer tular på golvet



Dynamit Harry i duschen.....


Ha det bra, vi hörs

Fredag igen

Ja då var det fredag igen och veckan har gått. Tänk vad fort tiden går ändå. Nu är det bara en vecka kvar med Wilmer... Oj oj. Jag hoppas det kommer att kännas bra. Jag har vikarierat uppe i Åkerlänna nu i två dagar igen. Om det känns hälften så bra på mitt jobb som det känns i Åkerlänna kommer det att vara helt OK att börja jobba igen. (Eleverna är så gulliga, de vill att jag ska jobba hom dem, sådant gör en glad) Det är klart att det är en helt annan sak att vikariera än att ha egen klass. Som vikarie går man in och bara har "gobitarna" medan man som klassläare har ett större ansvar och det är ju roligt i sig. Det kommer vara jag som bestämer vad som ska göras. Det ska bli extra roligt att ha SO´n. Jag tycker det är mycket roligt med So. Varför blev jag inte SO lärare istället för svenska? Ja det är en fråga man kan ställa sig?!?

Har precis sett en gammal klassiker från 80-talet med Wilmer. Filmen Goast. (Sak det vara ett H eller inte. Tur att jag inte är engelsklärare i alla fall:-) Wilmer lekte kanonbra själv! Gick där och tulta fram och tillbaka. Spelade på sitt piano mm. På slutet av filmen grät jag floder. Märks att man fått barn. Visst var jag lite känslig även innan Wilmer, men nu. Oj oj... Men den är faktiskt ganska sorglig...:-) När jag var i farten med att gråta lite grät jag även över Wilmer. Hur söt och gullig han är och hur lyckliga vi är över honom och att vi har haft förmånen att bli föräldrar. Sedan nästa andetag grät jag över att jag inte ska få träffa honom fyra dgar i veckan...och sedan tillbaka till filmen igen. Jag säger bara en sak. Jag kan vara ganska konstig ibland. Det finns säkert de som håller med mig.... Ja ja. Nu är jag glad igen och Wilmer sover så jag kanske ska läsa lite.... Just det jag har läst ut sista Miilleniumboken. Vilken bra triologi!!!! Nu måste jag få med Fredrik på bio, Män som hatar kvinnor. (Första delen) Annars får jag gå med Jonas själv. Han vill nämligen också se den. Både Frida och Anna har sett den och givet den bra recensioner. Jag är dock inte utan böcker. Jag hade sådan tur att bokbussen var här igår så då fick jag hem fyra nya böcker. Sista böckerna av Mari Jungstetd och Anna Jansson samt två romaner. Härligt! Läsningen kan fortsätta.

Tänkte höra med Frdrik om jag kunde få en present av honom. Att han städar hela huset. Det skulle vara så härligt att få komma hem till ett rent och stätad hus utan att behöva göra det själv. Vi får väl se hur det går.....:-)

Vi hörs. Kram

En dag av mys

I går var jag och jobbade i sexan. Det gick bra. Träffade inte på mina blivande elever, de var på slöjd tror. Det hade gått jättebra för mamma att vara med Wilmer. Tack så mycket. På eftermiddagen när vi blev själva bara mös och lekte vi. När det var dags för eftermiddagslur passade jag på att göra middag. Det blev köttryta av något slag med ris. Familjen gillade det så det var väl bra. På kvällen var vi bara hemma och slöade. Wilmer fick somna i min famn i soffan. Mycket mysigt. Han har inte kunnat gjort det förut, så nu passar vi på och myser jag och Fredrik. Gäller att inte göra det varje kväll så haninte kan sona själv som han brukar.

Jag bara vara nu på förmiddagen. Wilmer sov till halvåtta så det belv en lång sovmorgon. Härligt!! Idag låter jag disken stå, så vi har lekt och busat nu på morgonen så han somnde ovaggat när jag lade honom i sängen. Jag ska passa på att läsa lite (ovanligt va?:-) Gäller att ligga i nu innan jag börjar jobba och så är jag i lsutet av boken. Efter lunch ska vi åka in en sväng till stan coh träffa Anna och Moa. Det var evigheter sedan jag var nere på stan, så det ska bli mysigt att strosa lite och gå på någt mysigt fik. Finns dock inte så många mysiga caféer, men vi ska nog hitta något. I kväll är det Oxarna som gäller och i morgon ska jag vikariera uppe i Åkerlänna igen.

Vi höres. Ciao

Friskförklarade

Ja, då var Wilmer friskförklarad. I alla fall angående sitt nyckelben. Sjukgymnasten tyckte det såg bra ut. Skönt!!! Nu är det bara vänta några år på att astman lägger sig...... Förhoppningsvis.

Efter stan åkte vi och våldgästa Anna och Moa (vi ringde innan). Wilmer somande i bilen påväg ut och sov i 1,5 timme och Moa skulle precis sova när vi kom så vi fick lite tid att fika. ...semla igen, oj då så det kanmgå. Nu börjar det bli många semlor, men det var trevligt och gott. Kvantum semla.. Vi hade inte setts på ett tag Anna och jag så det var behövligt med lite fika. Det var också skönt att få prata av sig efter en värdelös helg. Skönt att få spy lite galla för att sedan vända upp igen. Det kännns faktiskt lite bättre i kväll än igår. Moa och Wilmer vaknade tillslut. Wilmer den fjanten var lite rädd för Moa. Moa ville kramas ch pussas men det ville inte Wilmer. Hoppas han kan vara lite trevligare nästa gång. Annars var han på ett strålande humör idag.

Efter Anna åkte jag upp med Wilmer till Askarbäck, Fredrik var där och jobbade. Själv åkte jag hem och lämnade av maten. tog en raggardusch för att åke till jobbet och förbereda föräldramötet,. Sammanfattningsvis. Det ska bli en spännande termin....

RIngde och gratullerade Karolina på hennes 40 årsdag under dagen. Hon var mycket nöjd med presenten. Hon fick en 40 års fest som vi i familjen ska ordna till henne nu i vår/försommaren. Roligt att hon blev glad.

Nu ska jag gå och läsa lite innan det är dags att sussa. I moron bär det av till jobbet igen. Ska ha sexoran i morgon. Mamma kommer och tar hand om Wilmer. Hon kommer nog att vara lite trött. Halv nio var hon , Annika och barnen i Örebro, men det löser sig nog. De har varit nere och gratullerat Karolina.

Sov gott.

Frukosten klar

Nu är vi klara med frukosten. Det blev gröt och fil plus att vi tog varsin smörgås. Jag lovade lite bilder från helgen och här kommer de.

Somnade sött och trött efter en dag med  pappa på maskindagarna

Trött kille som somnade snabbt i lördags efter en dag med pappa på Maskindagarna. (Tittade på traktorer)

Får vänta......

Såg dessa på vägen ut på promenaden..... De får vänta, kanske till nästa helg... Jag lever på hoppet :-)

Fredrik och Wilmer i solskenet efter VAsalopper

Wilmer och pappsen



Härligt vinterlandskap

Sover sött i vagnen

Sover sött efter promenaden (Fick flytta över till vaganen. Jobbigt att sova sittande...:-)

Nu ska vi klä på oss och åka till Ackis. Ha en bra dag!

Vardag igen med föräldramöte & sjukgymnast

Vilken värdelös helg det blev!!! Hade hu huset för mig själv under lördagen. Vad gjorde  jag då??? Ingenting. Jag deppadade ner mig  vilket resulterade i att jag var allmänt sur coh grinig hela helgen. Blääää!!
Jag kom och tänke på allt jag velat göra nu under min mammaledigheten somi nte har blivit av och denna jä...la vikt!! När ska den sluta spöka i mitt huvud. Varför passade jag inte på i lördags och var och tränade och sola lite. Få lite f'ärg på kinderna, se lite folk. Nej istället deppade jag ner mig, vilket gjorde att jag blev argare på mig själv.... Detta ekorrehjul.... Nu ska vi glömma det. Nu ska jag njuta dessa två sista veckor med Wilmer... genom att jobb ai kväll och på onsdag kväll samt tors och fre dag........ Vad säger man??... Äsch, glöm det nu. Njut av tiden som är kvar och det fick jag göra idag. Han vknade klockan sex!! Härligt!!

I går efter vasaloppet drog Fredrik ut mig på en promenad i det härliga vädret. Det var bra. Vi tog Wilmer i pulkan och gick en sväng på vägen mot Broddbo. Wilmer somnade på vägen hem så han fick sova lite i vagnen ute efter promenaden. Då kunde jag passa på att läsa lite igen, vilket jag inte gjort något i helgen..... bara hela lördagen ungefär, men snart är jag klar med de sista 700 sidorna.

Idag ska vi till sjukgymnasten på ett årskontroll. Vi ska se hur finmotoriken har utvecklats.  Har vi tur ser det bra ut och vi blir utskrivna. För er som inte vet bröt Wilmer nyckelbenet när han föddes och det är det vi kollar upp. Efter besöket på ackis får vi nog handla lite, det börjar eka lite i kyskåpet. Sedan ska vi åka hem och umgås tills pappsen kommer hem klockan tre och jag åker till jobbet och ska vara med på föräldramöte. SKa bli spännande att träffa föräldrarna. Hoppas tycker de att jag är OK och att treminen ska flyta på bra.....:-)

Just det grattis kära stirasyter Karolina som fyller 40 år idag.

Kommer blider från helgen senare. Kameran är nera och det finna en herre som har tröttnat på att leka själv nu....

RSS 2.0