Allt ordnade upp sig. Efter lite nervosite...

20110527807 (MMS)

Allt ordnade upp sig. Efter lite nervositet så har jag hämtat ut nummerlapparna till Blodomloppet. Jag inte riktigt vetat om vi har varit anmälda eller inte. Fick aldrig någon riktig bekräftelse, men nu har jag dem och vi kan springa :-)


Sitter på en ganska tom buss hem och klock...

20110527805 (MMS)

Sitter på en ganska tom buss hem och klockan är 00.20. Det är jag och tre till tror jag :-) Jag har tillbringat kvällen på Katalin efter ett lyckat föräldramöte. Nu väntar lite buss och sedan en cykletur innan jag får dimpa i säng. Då har jag säkert nyktrat till helt :-) Ingen fara! I morgon väntar 40 års kalas. Älskae syster Annikz fyller 40 i morgon (rättare sagt idag......:-) tjingeling


Möte+match=knas

Idag krockar våra liv. Fredrik har B-lags match i Roslagsbro och jag har möte klockan 19.00. Första tanken var att Wilmer skulle följa med på mötet, men sedan fick jag en "hint" om några som kunde vara barnvakt -  Det är tur jag har mina "små" kusiner som ställer upp! Nu har Wilmer och jag varit och köpt fika till kvällen -  En mycket viktig detalj när man har barnvakt - Att det finns gott fika hemma :-) (Enligt Wilmer i alla fall). Tusen tack Sandra och Erik för att ni ställer/ställde upp!
.
Just nu nynnar jag konstant på "Nu är det jag som är kung" och "Mitt i djungeln" från lejonkungen.  Vi har Kulturdag på jobbet i morgon (alla klasser uppträder med något under 2,5 timme). Min klass dansar och sjunger till de nämnda låtarna och vi har verkligen intensivt tränat i dagarna två (plus några gånger tidigare...... :-) Jag kan alla sångerna, danserna och allt om länderna vi berättar om :-) Vi passar även på att berätta om vår resa runt jorden vi gjort under våren. Så i morgon blir en intensiv men rolig dag på jobbet!

Trots allt...

Trots att jag senast hade/har mina funderingar över livets olika öden så har jag det ganska bra. Visst finns det flera saker som skulle kunna bli bättre.... Mitt hem ser bokstavligen ut som en svinstia! Just nu är det under all kritik - Men just nu finns inte min ork - och det måste jag acceptera, tills vidare. Det kommer en dag då jag orkar det! (mannen kan bli bättre.... :-)
.
Det jag fokuserar på nu är det som gör mig lycklig och glad.
Jag har en underbar man och son! Sonen sitter just nu i badkaret och orerar för fullt - Helt underbart att lyssna på:-)
Jag har en familj som bryr sig
Kamrater som ringer och hör hur det är
Vänner som släpar ut mig och motionerar mig
Några kollegor som man kan snacka skit med efter att eleverna har gått hem innan det är dags för övrigt skolarbete
.
Som ni ser har jag trots allt det ganska bra :-) Ibland kan det räcka med att få sätta ord på sina tankar och att inte endast bära dem inom sig så blir det bättre.

Det frodas i mina lådor :-) Jag har även f...

20110520805 (MMS)

Det frodas i mina lådor :-) Jag har även fått knoppa de första tagetisarna idag! I övrigt har dagen bjudit på en sväng till jobbet, gräsmattsklippning, rensning av rabatter och eftermiddagsgäster, Ewelina och tjejerna var förbi. I kväll blir det fotbollstittande i Månkarbo. Ha en trevlig kväll.


Lilleman var helt slut idag och somnade re...

20110519804 (MMS)

Lilleman var helt slut idag och somnade redan klockan sju i soffan. Han kom och ville kramas lite, efter max två minuter sov han! Ganska skönt att han ibland somnade tidigt då fick jag lite tid för jobb och andra funderingar (som ni såg tidigare)


En fundering....

En fundering av många som rör sig i mitt huvud är hur man på så kort tid kan rasera något man förändrat eller byggt upp?
.
Personligen gäller det mitt leverne - Jag som lyckats med det omöjliga! Passerat en vikt som satt griller i huvudet i flera år, fått en relativt bra självbild. Jag kände mig ganska lyckad i livet - På en månad har allt detta kort sagt raserat totalt. Jag har åter passerat den magiska gränsen, åt fel håll vill säga, min självbild är tillbaka på den negativa sidan och jag känner mig allmänt misslyckad.  - Detta är i och för sig inget unikt för mig (eller andra kvinnor) Så har mitt liv sett ut så långt jag minns - En känslo-bergochdalbana. Jag vet om den, känner igen den och har upplevt den förr - Jag börjar bli trött på det! - En fundering är hur f*n slipper man undan den?
.
Nästa fundering är något som absolut inte mig utan en mycket närstående vän. Hennes liv har förändrats drastiskt de senaste fem månaderna och då menar jag drastiskt! Min fundering är hur vissa människor inte ens vill kämpa/försöka hitta en lösning för att inte bara släppa något som man byggt upp under fler års tid. Hur kan man bara låta det försvinna utan att ens blinka! Min fundering är  - Hur tänker de?

Snigeljakt

I kväll var vi ut på en liten promenad/cykeltur. Vi gick och Wilmer "cyklade" (en cykel utan trampor). Vår utflykt slutade i snigeljakt :-) De små liven hade tagit sig fram och njöt av klimatet efter eftermiddagens oväder med blixt, åska och regn. Vi hittade stora, små och mitt i mellan lite här och där. Jakten fortsatte när vi kom  hem. De satt på traktorn, vid växthuset, på fiberduken och i gräset.

Övrigt i livet så fortsätter det i ett rasande tempo! T.ex. glömde jag bort att hämta min kusin i går kväll dom jag lovat......... Information går knappt in!! Hua..... Jag kom på det när jag redan var 20 min sen..... Men jag då åkte jag!- Förlåt Erik

Igår var det studiedag. Vi studerade Lgr 11, dvs nya läroplanen. Den verkar helt OK. Men det är segt att göra ett jobb på en heldag som hade kunnat tagit en förmiddag. Jag har även bestämt mig för att stanna kvar på Danmark till hösten (tror jag :-). Tror inte jag får jobbet i Björklinge eftersom de inte har hört av sig än. Men som det känns så kommer arbetssituationen förändras så mycket till hösten så det känns ändå OK att stanna. Jag får bl.a. 16 st elever mot mina 30 idag.

.

Många tankar som upptar min hjärna (även det :-) är stundade renovering. Där märks en sådan tydlig skillnad mellan  mig och min man. Han tar det luuugnt!!! Medan jag vill veta lite mer hur det ska gå till. Vad ska vi börja med? Vad kan jag göra? Osv. Hur det än blir så känns det som slutresultat kommer bli bra :-)


Vi tillbringar kvällen på Lännaborg. Pappa...

20110515801 (MMS)

Vi tillbringar kvällen på Lännaborg. Pappans lag spelar. Det går bra, de leder med 3-1.


Sitter i bilen påväg hem. Vi har precis ly...

20110514800 (MMS)

Sitter i bilen påväg hem. Vi har precis lyssnat på Eric Saade som gjorde ett bra intryck! Heja, heja! Hoppas på topp tio i alla fall. Vi har nu nått Västerås och beräknas vara hemma strax före 23. Skönt. Det var en riktigt kortis semester. Mycket tid i bilen...... Men vad gör man inte för familjen :-) Nu blir det forsatt lyssnande på Eurovision!


Denna snygging har gjort sig snygg för att...

20110514798 (MMS)

Denna snygging har gjort sig snygg för att gå i kyrkan. Innan det är dags blir det en sväng till Bräckboden och fylla på kex och kakförådet :-)


Hallå. Det var ett tag sedan. Efter en int...

20110513795 (MMS)

Hallå. Det var ett tag sedan. Efter en intensiv period både hemma och på jobbet börjar det nu lugna ner sig lite. Skönt. Den här helgen (fre/lör) bär det av till syster i Kungälv. Det är dags för Viktor att konfirmeras i morgon. Vi börjar närma oss slutet av resan. Det tar ju ett tag....... Påvägen har vi stannat på Marieberg utanför Örebro och shoppat lite.
Ps i går var jag på intervju.....:-) Ds.


Det jag skriver vill inte visas på bloggen...

Det jag skriver vill inte visas på bloggen. Skrev ett inlägg i morse, men det syndes inte..... Hm. Gör det test från mobilen. Summa sumarum - det är mycket nu. I morgon är jag klar med samtalen - 21 timmars pratande...... Inte riktigt jag hela tiden :-) Ha det bra, tjing.


Kortis

En kort uppdatering - Det är mycket!
* Jag är mitt i utvecklnigssamtalen - Puh! Förhoppningsvis klar på tisdag
* Wilmer har haft 3 dagar med febertoppar på över 40 förra veckan.
* Jag har haft flera dagar/ kvällar med enorm huvudvärk.
* Jag har glesat mina tagetes. Det blev närmare 150 st i år......:-)
* Vi har kluvit årets ved samt lassat in lönnen som låg kluven på tomten.
* Min syster har hittat en ny lägenhet och flyttar i sommar!! Grattis!!!!! Så roligt för dig. Puss.
* Ska "överleva" fyra dagar på jobbet - Sedan ner till syster yster i Kungälv några dagar :-)

RSS 2.0