Har varit och shoppat två sackosäckar till...

20111031050 (MMS)

Har varit och shoppat två sackosäckar till "filmhörnan" som vi ska ha kvar uppe. En bra sak med en mindre bra studiedag. - En lunch man kan uträtta ärenden på :-) Nu ska jag se om jag kan hitta lite blommor.


Gick upp tidigt denna dag trots sovmorgon ...

20111031045 (MMS)

Gick upp tidigt denna dag trots sovmorgon för att sotaren skulle komma. Visade sig att Fredrik var en dag tidig........ Men, men. Det gjorde inte så mycket. Jag har hunnit tvätta ett fönster i matdelen! Har inte kunnat gjort det tidigare. Har stått lite saker framför......... :-) Jag är inte speciellt bra på att tvätta fönster, men jag fick bort flugskitarna och den värsta smutsen :-)


Ett litet smakprov på hur det ser ut här ...

20111030044 (MMS)

Ett litet smakprov på hur det ser ut här hemma :-) just nu håller jag på att slutbehandla golvet. Sedan ska vi bära in soffan och TV-möbeln. Det har avrit en bra dag idag. Jag har bl.a målat klart fönstren i v-rummet, muren i samma rum samt i köket. Vi har även hunnit med en sväng till stan. Där blev det lite smått och gått inhandlat. Både saker till bygget och oss......... Vi köpte en ny TV och en liten laptop......... PS Bilden är inte den bäste, men ni får en uppfattning :-)


Här njuter vi av Disnydags på SVT! Vi har ...

20111030043 (MMS)

Här njuter vi av Disnydags på SVT! Vi har inte haft SVT sedan vi började med renoveringen...... Vi är även saknat 3:an, 5:an och 8:an, men nu har vi dem igen! Vi vet inte riktigt vad vi gjort (vi har provat en hel del!) Vi tror det beror på att vi rullat ut antennkapeln nere (den har varit ihoprullad) Vi vet inte om det stämmer, men det är det ända vi kom på :-) Trevligt med SVT & Co igen. I alla fall när man betalar för dem varje månad :-)


Sakta men säkert :-) Eller säkert och säke...

20111028042 (MMS)

Sakta men säkert :-) Eller säkert och säkert.......:-) Nu är den mönstrade tapeten i alla fall ett minne blott. Idag målade jag det sista lagret så allt är klart så att tapetsegraren kan komma i morn. Själv ska jag ge mig på fönsterfoder samt muren i vardagsrummet.


Wilmer sitter i föstret och väntar...

20111027041 (MMS)

Wilmer sitter i föstret och väntar på pappan. Han har en tiger ute (Silvertiger är på fönsterbläcket om ni ser henne :-) och en tiger inne :-) Idag har han firat nallensdag hos dagmamman därför är vita tigern med nere idag:-) Den har ju fått följa med till Fritids och fikat - Två gånger!


Tack!

Tack till er tappra som troget går in trots att uppdateringen är under all kritik just nu..... Ett tack ska ni ha! Jag kommer snart igen...... :-)

Många rör blir det!

20111024039 (MMS)

Många rör blir det! Men allt fungerar och golvvärmen ger värme! Så skönt. Nu är det inte så mycket kvar. Målning och tapetsering i hall och vardagsrummet samt golvlister - sedan är det klart! . Nu gäller det att lägga in sista växeln. Det är bara det att både jag och Fredrik har en heldel på jobbet så att jobba ytterligare hemma är väl sådär inspirerande........... Men det blir nog klart inom kort....... :-) Lite varje dag så. Det är ju inte endast bygget som ska skötas hemma. Vi har ju en son, mat ska lagas, tvätten tvättas en en tomt. Det är bara att erkänna. Vi ligger lite efter med allt :-)


Vi har varit och sprungit höstruset på Län...

20111015033 (MMS)

Vi har varit och sprungit höstruset på Lännaborg. Man fik både medalj och choklad :-)


Vi är i svampskogen hemma i Våla idag. Spä...

20111009025 (MMS)

Vi är i svampskogen hemma i Våla idag. Spännande med svampjakt :-)


RSS 2.0