Hemligheten

Här hemma  planeras det med jämna mellanrum. Vi är nästan helt överens nu :-) Ska blir roligt...... mysigt..... Bra helt enkelt!

Återbesök nr2

Idag var det dags för återbesök nummer två........ Jag var laddad när jag gick det. Tänkte nu jä..lar ska de få! Modet sänktes för varje minut som jag fick vänta. Väl, exakt 23 minuter för sent fick jag träffa läkaren..... Läkare nummer 6 eller 7. Har tappat räkningen nu. Det var alltså inte den jag skulle träffa. Så som vanligt började besöket med att läkaren skulle läsa igenom min journal....... Suck!
.
Han sa inte så mycket nytt. Frågade samma saker som alla andra frågat. Återigen gick vi igenom dagen den 18 dec. Jag fick veta vem som var ansvarig läkare. (kan vara bra att veta om jag orkar göra en anmälan) Han kom med några korkade bortförklaringar, men var också noga med att erkänna felet som begicks, men bad väl inte om ursäkt eller så.
.
Han tyckte att jag skulle ta kontakt med kuratorn, men det vill inte jag, eftersom hon har gjort så många fel (i mina ögon ska tilläggas). Han sa då att han kunde fixa en på MVC. Vi får väl se om han gör det......... Litar inte riktigt på vad de säger just nu.......'
.
Det som var "halv nytt" var väl att de med stor sannolikhet kan säga att kromonsonförändringen var orsaken till Pyrets död. Det är inte 100%, men stor sannolikhet. Så nu ska vi ta ställning till om vi vill göra en massa tester om vi blir gravida igen. Det var KUBIS-test, blodprover och fostervatten-prover. Vi behövde inte bestämma oss nu, men vi skulle tänka igenom det.
.
Så summa sumarum. Jag fick inte veta något nytt!!! Jag frågade även varför jag skulle komma när det inte var något nytt som kom fram. Han svarade att han inte riktigt visste varför... Hm.
.
Detta var ett axplock av mötet. Ska inte "tråka" er mer.....

Kom på mig själv...

Wilmer har varit lite krasslig senaste dagarna. I går hade han 40 graders feber. Idag tillbringade han dagen hos farmor, hur pigg som helst, men nu på kvällen så kom febern tillbaka. Konstigt.
.
När febern kom blev det soffan och den nya favoriten Ämiil (Emil), men efter ett tag ville han ha välling och gå och lägga sig i sängen.  Kom på mig själv att fortsätta titta på Emil efter att han gått och lagt sig, hi.hi. JAg verkligen "stormgillar" Emils pappa! Så nu sitter jag här själv, redan klockan 19.10 Nu blir det enbart viloläge tror jag....

Vad hände?

I dag var vi in till stan för att titta på bilen...... nästan 3 timmar senare åker vi hem...... Med oss hade vi ett konstigt papper. Det ser ut som vi lyckats knipa åt oss vår drömbil..... Vad hände?...:-)
.
Vi har inte riktigt förstått det än, men med tiden gör vi nog det. Med tiden kommer det även en bild på pärlan. Nu gäller det att komma på ett namn :-)
.
Eftermiddag har ägnats åt att påbörja locket till tunnan, men nu har regnet ökat så nu gick jag in. Grabbsen är fortfarande uppe i Askarbäck (vårbruk ni vet...)
.
Trevlig lördagskväll 

I all enkelhet

I dag på eftermiddagen hade vi tillsammans med Eskil, eller som Wilmer säger Äckil, en liten minnesstund för Pyret. Det var en minnesstund i all enkelhet. Eskil bad en bön och läste en fin text. Vi hade en liten bukett med oss som Wilmer fick lägga ned. Visst svallade känslorna, men det var väldigt skönt att Pyret till slut fick komma till Bälinge och fick ett värdigt sista farväl. Pyret spreds i onsdags morse. Även det känns skönt att veta.

Här vilar nu vårt lilla Pyre

.

I dag var det exakt 20 veckor sedan vi födde fram Pyret. Nästan på timmen hade vi vår minnesstund, Fredrik jobbar på samma ställe nu som den 16 december....... Vad säger ödet om det? Ja, vad mer kan jag tillägga? Hoppas nu att kommande 20 veckor blir bättre och det tror jag med säkerhet :-)

.

Tack för allt stöd jag/vi fått från många av er, Kram


Avbrott

Idag hade jag ett trevligt avbrott i det dagliga arbetslivet. Vi som arbetar med elevrådet och kamratstödjarna på skolan var med de eleverna till Skansen på FRIENDS-dagen.(FRIENDS, en organisation som arbetar mot mobbing) Det var en trevlig dag, med trevliga samarbetsövningar, fint väder och en bra show. Måns Zelmerlöv var konfransier. Andreas Jonsson var bäst och snyggast på Skansen :-) Timotej var klena, Molly Sandén var väl OK och Linda Sundblad var väl nästan sämst. Klart bäst var dock teckentolkarna! Det var trevligt att sitta i solen och dricka kaffe samtidigt som man fick betalt :-) Helt enkelt en bra dag på jobbet :-)

Fullt på hårddisken

Nu är det fullt på min hårddisk. Min hjärna glömmer bort saker och ting. Det är frusrerande! Jag har ju en syster i Kungälv som många vet och som många vet har hon ju några barn. Det så pinsamt och irriterande. - Jag glömmer deras födelsedagar nu under våren. Jag missade Simons i april!!! och höll på att missa Viktors igår. Av en ren slump kom jag ihåg det tack vare min mor. Vi var nämligen upp till Våla igår och hämtade ved då hon berättade att hon pratat med Viktor. Då slog det ner i min hjärna - SIMON!!!
.
Det är helt enkelt fullt på min hårddisk. Det är alldeles för mycket som rör sig där inne. Om jag har glömt någon när och kär ber jag verkligen om ursäkt. Nu är min mål att komma ihåg er som kommer här i maj - Linnéa, Frida, Annika. Känner på mig att det är någon mer, men kommer inte på - Ni ser!!
.
I dag avklarade jag i alla fall tre samtal till, så nu är det bara 2 kvar. Fy piiip vad skönt.
.
Nu ska jag ut och rensa hjärnan lite :-). En promenad i vårkvällen står på schemat.

Hittat en....

 

Vi ger aldrig upp. Nu har vi hittat en ny XC 90.......... Den här gången finns den i Uppsala till ett helt OK pris....... Jobbigt! Vi ska kolla upp lite grejer och Fredrik ska prata med försäljaren i morgon........... Tänk om i fall att.......:-) Man ska aldrig ge upp en dröm.....


Plåster

Idag var olyckan framme hos dagmamman.  De var ute i skogen och lekte då Wilmer vurpade på en pinne och slog upp ett stort jack i hakan. Så nu är halva hakan täckt av "plåster tejp". Lillkillen. 
.
Allt gick bra och han mår bra, men visst lider mammahjärtat att man jobbar så mycket då och att man inte bara kunde sätta sig i bilen och åka hem. Det är absolut ingen fara med honom. Först tog Ingela hand om honom och sedan kom mormor efter ett tag, men inte jag................
.
Som ett litet plåster på såren för min egen del är att jag har fått reda på att jag kommer jobba 80% till hösten, dvs ha en dag ledigt hemma med guldklimpen!

Nyheterna

Nu har nyheten spridit sig som en "löpeld". I går var det ett inslag på TV4 Uppland och idag är det ett inslag, en nyhet i 018 (Uppsalas gratis tidning).
.
Folk börjar höra av sig om det är oss det handlar om, speciellt efter Tv4 inslaget då kyrkoherden i Bälinge blev intervjuvad.
.
Ja, det är både skönt och lite läskigt att det händer. Det är lite surrealistiskt att se och läsa om det. Det är ju sådant man har på nyheterna - Det händer inte mig. Konstigt känsla och svårt att förklara.
.
Nu får vi se vad som händer......

Valborg

I går var jag ledig. Det firade Wilmer med att vakna halv sex......... Det har sina för- och nackdelar med att han sover hela natten i sin egna säng..... Så vi tittade på alla bra program Nikelodion hade samt en Saltkråkan innan vi började dagen på riktigt. Det var ifs mysigt att ligga tillsammans under filten och titta p TV.
.
Sedan röjde vi det värsta på nedervåningen.  Vi kan väl sammanfatta det som att den person som sköter markservicen fullt ut den här veckorna (jag har samtal) tänker inte lika som jag....... :-)
.
Efter det gjordes det efterrätt till kvällen. I år blev det frusen cheesecake. Den var riktigt smarrig! receptet hitta jag på  http://www.cheesecake.nu/klassisk-fryst. Lite meck att göra, många skålar går det åt, men det är det värt. Sedan var vi till pappan och hälsade på . Han jobbar i Storvreta så jag pasasde på att åka till Fullerö. Vad mycket fint de har!! Jag hittade massor, men det får vänta...... Måste bli klar med mina projekt ute först......
.
På kvällen blev det cykelpremiär till Torvsätra där "vanliga"gänget träffades. Grabbsen kastade hästsko och vi tjejer spelade Alias. Hade inte gjort det tidigare, ett mycket roligt spel!!
.
I dag står trallskruvande på schemat som vanligt. Snart är vi klara...... Bara 2,5 trapp kvar, sedan så!
.
Det var min Valborg, Ha det så skönt helgen!! Kram

Minnesstund

Nu är allt klart. Nästa vecka kommer Pyret att spridas i Bälinge och nästa fredag ska vi träffa Eskil för en minnesstund. Känns väldigt skönt med också fruktansvärt jobbigt, men väldigt skönt att får börja avsluta allt detta. Har har varit snart fem svajiga månader.

UNT

Om ni har UNT och läste den igår så kunde ni läsa om anmälan som Eskil har gjort till Socialstyrelsen och Domkapitlet. Det stod överst på sidan 8. Det stod inga namn och inget namn på församlingen så det går inte att "tyda" att det är oss det handlar om, men har man hört turerna så förstod man. Även ABC och TV- Uppland har hört av sig till Eskil, men han har bara hänvisat till anmälan.
.
Så kan det gå, så nu rullar det på..... Känns läskigt, men också skönt att det är fler som tycker att mycket kring detta är fel och konstigt.

RSS 2.0