Tripp till Åland

Idag på min första semesterdag var vi till Åland jag och the family samt Jonte och Per. Vi hade det bra, solen sken och smörgåsbordet på vägen hem var gott. Wilmer var som en solstråle till sista halvtimmen, då tröttheten kom. (Han somnade som en stock i bilen & sov hela vägen hem) VI gjorde lite inhandling till helgen till oss, Anders och Johan. De sist nämnda "stackrarna" fick vara hemma och jobba...... :-)

Vi åkte med.....100_0346 Wilmer och jag hade det kanon! 100_0335 100_0350. Fredrik och Wilmer försökte även dryga ut semesterkassan100_0339 men det gick inte så bra. Fredrik vann ingenting! Sedan var det dags för smörgåsbord. Wilmer tyckte bäst om spagett med köttfärssås. (Det var mycket tomatsås som ni kanske kan se :-. ) 100_0367. Vi hann även se en snabbis av Åland 100_0364, man behöver inte gå i land numera, mycket smidigt :-). På båten var det mest vi och pensionärer, men vi hade trevligt.

Ni får ursäkte mina bilder. Vet inte vad som har hänt. Jag kan inte infoga dem stora som jag brukar. Har suttit och varit arg ett tag och orkar inte "rodda" i detta längre, ni får nöja er med dessa. Nu ska jag ut i växthuset och fixa, ha det bra så länge.

Sommarlov!!

Ja, då har man sommarlov!! "Ganska gött faktiskt". Igår var det avslutningsfest med personalen, vi åkte båt med räkfrossa. Jag frossade dock mest i lax, mycket gott var det. Var hem till en kollega innan och drack lite röd vin och Mohito (stavningen inte rätt, men ni fattar:-) På båten blev det en kall öl. Fattar ni, jag tom beställer in öl nu!!! Oj oj. Tog bussen hem på kvällen, så Fredrik hämtade mig vid 272:an

Idag har vi gjort scheman och beställningar till i höst. Blev helt trött ihuvudet, men nu är jag ledig. Härligt härligt. I morgon blir det en sväng till Åland med familjen, Jonas och ev Per. Ska inhandla lite till kommande helg..... Har ni fattat att det är midsommar om bara några dagar? Inte jag.

Några fördelar med detta långa lov är att jag får tiibringa mycket tid med min älskade son innan han börjar hos dagmamman. Jag kan ta dagen som den kommer i flera veckor och jag kan njuta av sommaren när jag vet att jag har ett bra jobb till hösten. Kanon!

Nu är det dags att göra någon nytta (måste städa nedervåningen också innan midsommar........)

Ha det bra.

Fixar helg

I fredags var det skolavslutning och visst föll jag några tårar i kyrkan. Det var mycket vackert och stämningsfullt ochinte är det lätt att hålla sig när kollegan sitter bredvid och gråter. Efter kykan var det fika i klassrummet med klassen, sedan var det smörgåstårta i personalrummet och vi hade officiell presentation av nya rektorn. Efter jobbet åkte jag och köpte plantor som jag sedan planterade i regnet, blött och fint blev det. Jag köpte även en citronmeliss och en gräslök till växthuset. På kvällen var vi till Uffe och Tina på middag.

I lördags skjutsade jag upp Wille-mannen till Våla så Fredrik och jag kunde feja själva. Jag målade klart det sista i Wilmers rum, sedan var det storstädning på övervåningen. Wilmer flyttade in i sitt rum och kontoret till Wilmer "tyg-rum" . Jag städade i "garderoben" bakom böckerna och flyttade fram kartongerna med mina böcker och pärmar som jag behöver till hösten. Äntligen!!! :-) och till sist sovrum och badrum. Wilmer fick sova i Våla så vi kunde fixa och dona in på kvällen. Vilken tid allt ska ta! Men nu är det klart. Övervåningen är städad!!!!! I går kväll var vi även till Klabbe och gratulerade Sandra som fyllt 14 år.

Idag har vi hämtat Wilmer och varit till stan och köpt det sista till Wilmer rum bl.a. en bilmatta som täcker hela rummet.

Nu blir det mys i soffan med familjen.

Saknat mig?

Hej på er alla trogna läsare.!............om jag har några kvar? Det har varit kanon mycket på jobbt nu så här i slutet och när jag väl är ledig så händer det saker hela tiden......... Hoppas ni alla mår bra, det gör vi. Till helgen hoppas jag kunna slå mig ner vid datorn då det ändå ska regna och sommarlovet är här för eleverna! Nästa vecka är det planering i tre dagar, sedan får även jag sommarlov.

Ha det bra och kram till er alla

Här är jag

Nu var det en vecka sedan och vilken vecka det har varit! Förra helgen byggde vi växsthus och under veckan har jag haft 14 utvecklingssamtal! Nu är min hjärna tömt! I dag har jag verkligen en fredags trötthet som heter duga. Ville brar tala om att jag lever och mår. Jag återkommer senare. Jag lovar!

RSS 2.0