Sitter på favoritplatsen på altan (nedanfö...

20110630831 (MMS)

Sitter på favoritplatsen på altan (nedanför köksfönstret) och tittar på grabbarna när de leker och njuter av sommarkvällen. När vi kom hem blev det dusch på altan efter det det obligatoriska kvälssdoppet :-) Sedan blev det lite plockmikddag med pizzaslisar, brieost och jordgubbar :-) Som sällskap hade vi Per som nyss åkte hem.


Halvtid i hökörandet. Jag är svettig övera...

20110630826 (MMS)

Halvtid i hökörandet. Jag är svettig överallt och det kliar i ögonen efter all svett. Att köra hö är underbart :-) Jag har ett litet mantra jag kör "Detta är bättre än ett gympa pass, detta är bättre än ett gympa pass." Om ni vill prova är det helt gratis och jag utlovar träningsvärk i hela kroppen efter en dag på skullen :-) Vill du ha solbränna får du snacka med mor, det är hon som är chef över avlastningen :-) Nej nu är vilan slut och traktorn är här - Upp och in i dimman :-)


Här uppe tillbringar jag min dag, på hösk...

20110630823 (MMS)

Här uppe tillbringar jag min dag, på höskullen. Det är varmt och dammigt. Varmare ju närmare taket vi kommer. Härligt helt enkelt:-)


Skön kväll

Det blev en skön kväll. Det kom några barn och var med på avslutningen. Sedan tittade jag lite på B-lags matchen. Sedan stack Sara och jag ut oh små joggade tå varv i spåret. Tack Sara! Väl hemma igen blev det ett äkta kvällsbad. Kvart i tio damp vi ner alla tre. super skönt!

.

Det är ett underbart väder, men brun blir jag inte..... Jag håller bara på inomhus hela tiden...... Men Wilmer han är brun som vanligt :-) Det är ett knivskarpt streck på ryggen efter badbyxorna och på ärmarna finns märken efter puffarna:-)

 

.


Doktorn

Har varit till doktorn nu på eftermiddagen. Fick svar på en del frågor. Skönt. Hoppas min oro och nedstämdhet vänder. Nu vet vi vad det var och jag har fått tabletter som ska hjälpa. (Inte för nedstämdheten, utan för åkomman)
.
Nu väntar vårens sista idrottslek i sommarvärmen:-) Efter det ska vi titta på pappans sista match innan sommaruppehållet. Idag blir det inget dopp för mig, men Wilmer badade nog för mig med medan jag var i stan. Farmor tog sig ett dopp hon med enligt ryktet :-)

Var och hjälpte min syster med det sista i...

20110628819 (MMS)

Var och hjälpte min syster med det sista idag (hon har ju flyttat som ni vet). Vi var till IKEA och där fyndade jag ett snyggt duschskydd till altan. Ni ser inte riktigt hur snyggt det e', men nu vågar jag duscha på altan också :-)


Dagens kvällsdopp. Ett superhjältehopp! De...

20110628822 (MMS)

Dagens kvällsdopp. Ett superhjältehopp! De ni!


Kvällsbad! Sötnosen njuter av att värmen h...

20110627818 (MMS)

Kvällsbad! Sötnosen njuter av att värmen har återkommit och det går bada igen. Har haft en blogg paus som ni kanske märkt. Kanske jag återkommer nu........ :-)


RSS 2.0