1.5 års kontroll

Igår var det dags för Melkers 1,5 års kontroll. Han kunde bygga klossar och visa sina kroppsdelar. Han tog även sprutan med gott mod. Bra där Melker! Han var dock väldigt sur i början eftersom han inte fick leka med leksakerna i väntrummet. Mindre bra där Melker :-)

Resten av dagen igår innebar ett besök på nya arbetsplatsen och advenstädning. Har fått låna en fiffig manick från svärmor till att tvätta fönstren. Så nu blev de lite tvättade innan advent. Dock inte mellan fönstren, men det får bli till våren.  På kvällen var det soffmys med killarna då pappan var och spelade fotboll hela kvällen. 

Busig 1,5 åring. Är det inte smått galet han vår buse redan är så stor? 


Länge sedan

Det var länge sedan som jag skrev - förlåt ni trogna! 
 
Livet snurrar på här. På  jobbet har jag nu haft alla u-samtal samt berättat för elever och föräldrar. Känns skönt att alla vet. Snart ska jag besöka nya jobbet - spännande :-)  Nu är det endast tre veckor kvar, dvs 12 arbetsdagar! Smått galet. Snart är det verkligen dags att byta arbetsplats. Har ändå varit anställd där i 6,5 år... OMG vad tiden går fort!!! 
 
På hemmafronten rullar det på. Killarna har varit friska nästan hela hösten tills nu. Idag torsdag har Fredrik varit hemma med dem. Inte så sjuka, men Wilmer hostar och är lite hängig. 
Själv så försöker jag träna på och äta rätt. Väldigt svårt när man jobbar (i alla fall för mig). Träningen får jag till, men kosten..... Jag märker att när det blivit för "fel", då säger magen ifrån. Detta har jag inte märkt förut. Vet inte om det är bra eller dåligt....:-) Tar det som positivt. Då vet jag ju att om magen ska må bra - ät rätt!  Jag har även påbörjat att anmäla mig till lite lopp nästa år:-) Hitintills är det två nya lopp som är inbokade - Midnattsloppet och Tjurtuset. Ser redan fram emot nästa höst :-)
 
Ja, ja. Nog tjatat :-) Ha en härlig torsdag!  Bjuder på några bilder som avslutning.
 
Mina älsklingar på "Blåbärs berget" - Upptäcksfärd på hemmaplan 
 
 
Väldigt söta - men lite väl nära TV'n.......:-)
 
 
Den 16:e november var vi och fira mor och fars 45- åriga bröllopsdag på Kött Kök o Bar

Senaste dagarna

Sista tiden har det varit en hel del jobb som jag varnade om sist jag skrev. Nästa vecka har jag åter samtal, men då är det endast en eller två om dagen och på fredag är jag klar! Trevligt med samtal, men det blir intensiva veckor. 

Igår fick jag följa med på Wilmer och Melkers nya fredags nöje - leka i sporthallen medan Fredrik spelar fotboll. Blir nog en tur nästa vecka också :-) Mycket spring och lek blev det. 

Hoppas ni har det bra och är friska! Kram

Träning och bröllopsmiddag

Idag blev det en hel del träning :-) Jag började dagen med skivstång. Jag hoppade dock över konditionsdelen eftersom Fredrik och jag bestämt oss för en långvända. Vi provade en vända vi pratat om sedan i somras och idag blev det av :-) Det blev en vända på 12,3 km. Fredrik bara utökar sina non-stop sträckor :-) Det är väldigt trevligt att springa tillsammans med Fredrik. Med honom springer jag bättre än när jag springer själv. Kul!! 

Till kvällen blir det restaurangbesök med större delarna av familjen Karlsson (ej Karolina med fam). Vi ska fira mor och fars 45 åriga bröllopsdag! 


Mycket nu!

Är nu inne i period med mycket jobb och många möten. Till det så är min närmaste kollega sjuk..... Idag var det två långa möten på eftermiddagen. Är lite kämpigt att sitta själv när man egentligen ska vara två om det, men det gick bra. Skönt! 
 
Till helgen är det årsfest. Det är lite fixa med även till den. Roligt fix, men det tar lite tid. Nästa vecka börjar jag med samtalen..... Har de flesta nästa vecka, så det blir intensiva dagar. Det blir jobb, familj och kanske lite träning, inte så mycket annat nästa vecka :-) Jag tycker det är skönt att klara av så många som möjligt på kort tid. Då är man inne i det :-)
 
Till er som troget tittar in - håll till godo. Något nytt inlägg kommer snart igen. Till sist - Ett stort grattis till en kär vän som fått sin tredje tös!! Grattis min kära!

Veckoslutet

Lagen ställer upp sig i regnet .
 
Pia Sundhage stod i sitt hörn matchen igenom.
 
Då var det dags att summera veckoslutet. Vi åkte ner på torsdagsmorgonen. När vi kom ner åkte vi direkt till Kungälvs city. Fredrik behövde nämligen köpa nya jeans :-) När vi kom till systeryster blev det lite eftermiddagsfika och sedan middag innan det bar av till Göteborg och Gamla Ullevi. Det var dags för damernas landskamp mot Färöarna! Vi hade väldigt lyxiga biljetter, riktiga VIP biljetter. Vi kände oss nästan lite bortkomna :-)  Tex så satt de spelare som inte var uttagna för just denna match bakom oss. Så Fredrik satt och småpratade med Charlotte Rohlin genom matchen :-) Det blev en lätt seger för Sverige. Färöarna var över på Sveriges planhalva Max fem gånger på hela matchen..... Tyckte nästan synd om dem...... Men det var en rolig och kväll och rolig upplevelse att få vistas på VIP-områden och ha sådana bra platser.
 
På fredagen gjorde vi en utflykt till Stenungsund. Jag hade nog inte varit där på 20 år och Fredrhandledare aldrig varit där. På eftermiddagen blev det lekland med alla kusinerna. I lördags sprang ju jag och Fredrik (se tidigare inlägg) och på eftermiddagen bar det av mot Karlstad. Där blev det familjemys på hotellet och på söndagen blev det äventyrsbad såklart :-) 
 
Vi hade ett väldigt trevligt veckoslut - nu får man planera nästa miniresa till någon svenskstad. Självklart måste det ju finnas ett bad :-) men gärna något annat spännande. Kom gärna med förslag.  
 
   
 
Två killar som haft "ballongfight" :-)
 
Några båtar fanns kvar i hamnen 
 
 
Hela gänget :-)
Nu vankas det bad i Karlstad
- Ja de kör stenhårt med sin sol. Den syns överallt i hela stan :-) Även när det som i söndags regnade hela dagen :-) 

PB på milen!!

Passar på att skriva ett kort inlägg medans vi myser och tittar på TV i Karlstad. Vi kom hit under sen eftermiddag. På förmiddagen så tog syster med barn hand om killarna så jag kunde ta med mig maken till mitt älskade Fontin. Åh vad jag skulle vilja bo nära ett sådant friluftsområde! Jag får passa på när jag är hos syster. Sist gick det ju inte pga av min tå :-) men nu är tån bra så idag kunde vi åka tid.

Det var perfekt springväder, runt 10-12 grader och sol. Det var roligt, mysigt och jobbigt :-) Till sist det bästa - vi sprang under timmen!!!! Tjoho - jag nådde mitt mål. Dvs milen under timmen innan snön faller. Jag vill gärna säga att det är en jobbig mil - upp och ner går den:-) Roligt var det och jag tackar åter Fredrik som hjälper mig till PB - Tack darling!! 

Mer uppdatering om veckoslutet kommer. I morgon väntar iaf ett äventyrsbad :-) Ja, jag vet. Många av er tycker vi är knäppa :-) 


RSS 2.0