Veckoslutet

Lagen ställer upp sig i regnet .
 
Pia Sundhage stod i sitt hörn matchen igenom.
 
Då var det dags att summera veckoslutet. Vi åkte ner på torsdagsmorgonen. När vi kom ner åkte vi direkt till Kungälvs city. Fredrik behövde nämligen köpa nya jeans :-) När vi kom till systeryster blev det lite eftermiddagsfika och sedan middag innan det bar av till Göteborg och Gamla Ullevi. Det var dags för damernas landskamp mot Färöarna! Vi hade väldigt lyxiga biljetter, riktiga VIP biljetter. Vi kände oss nästan lite bortkomna :-)  Tex så satt de spelare som inte var uttagna för just denna match bakom oss. Så Fredrik satt och småpratade med Charlotte Rohlin genom matchen :-) Det blev en lätt seger för Sverige. Färöarna var över på Sveriges planhalva Max fem gånger på hela matchen..... Tyckte nästan synd om dem...... Men det var en rolig och kväll och rolig upplevelse att få vistas på VIP-områden och ha sådana bra platser.
 
På fredagen gjorde vi en utflykt till Stenungsund. Jag hade nog inte varit där på 20 år och Fredrhandledare aldrig varit där. På eftermiddagen blev det lekland med alla kusinerna. I lördags sprang ju jag och Fredrik (se tidigare inlägg) och på eftermiddagen bar det av mot Karlstad. Där blev det familjemys på hotellet och på söndagen blev det äventyrsbad såklart :-) 
 
Vi hade ett väldigt trevligt veckoslut - nu får man planera nästa miniresa till någon svenskstad. Självklart måste det ju finnas ett bad :-) men gärna något annat spännande. Kom gärna med förslag.  
 
   
 
Två killar som haft "ballongfight" :-)
 
Några båtar fanns kvar i hamnen 
 
 
Hela gänget :-)
Nu vankas det bad i Karlstad
- Ja de kör stenhårt med sin sol. Den syns överallt i hela stan :-) Även när det som i söndags regnade hela dagen :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0