Idag har några av Wilmers kompisar varit h...

img_4406 (MMS)

Idag har några av Wilmers kompisar varit här på kalas. Vi hade tänkt ett utomhus kalas, men vädret sa stopp.Här bygger Wilmer och Fredrik med legot han fick från systrarna Elice och Thea. Tack till alla som varit här och förgyllde Wilmer och vår dag!


Svt-play är grejer det:-) När fredags segh...

img_3080 (MMS)

Svt-play är grejer det:-) När fredags segheten kommer är det toppen.


Bra dag på jobbet:-) Eleverna har "belönin...

img_2618 (MMS)

Bra dag på jobbet:-) Eleverna har "belöningsdag" och har röstat fram att få se på Sällakapsresan:-) Efter lunch blir det fika. Som personal blir vi bjudna (!) på lunch idag. Woaho!


Börjar inse....

Börjar så smått inse att det inte riktigt går att göra som vanligt längre........ :-) Min kropp säger STOPP och gör ont! Blir som vanligt frustrerada över det, men måste ändå inse att jag snart går in i vecka 34, d.v.s sex veckor kvar..... :-) Nästa vecka kommer ett efterlängtat påsklov! Då ska jag endast jobba vid datorn och småplocka lite här hemma. Det blir bra det! Nu ska jag i alla fall sluta jobba och ta ryggläge i soffan! Trevlig kväll till er alla.

Vi firar lyckad 4-års kontroll med en trip...

img_1060 (MMS)

Vi firar lyckad 4-års kontroll med en tripp till Gränby. Nu har vi fått svart på vitt att han passerat 1 m! Han är 102 cm lång och väger 17.7 kg och ser bra. Nu ska det handlas lite mat.


Oj

Läste mitt egna inlägg om att jag var trött. Som ni säkert uppmärksammat var det (som vanligt) lite stavfel och bokstäver som bytt plats! Det gör mig så frustrerad! Kan jag ibland inte få vara lite språkbegåvad? Det skulle vara så trevligt....... Hoppas ni står ut och har lite överseende. Vissa har inte det när de vet mitt yrke.... Vilket gör mig förbannad!!! Ni skulle se mig på mitt jobb - då skulle ni förstå att jag är ganska bra på det trots att jag ibland inte stavar allt rätt direkt, utan det måste få lite tid.......

T.R.Ö.T.T:!

I kväll har jag svårt att hålla ögonen öppna! Har inte sovit så värts mycket i natt och sedan har dagen gått i 180 på jobbet. Igår kväll hade vi ont i magen både jag och Wilmer, vet inte vad det beordde på, men så var det. Det sista Wilmer sa innan han gick och lade sig var att han skulle kräkas.............. Så blev det "turligt" nog inte. Men det resulteraqde i att jag vaknade till varje gång han gnydde till i sömnen eller rörde sig..... suck! Sedan kom ju maken hem efter låååång bandyfinal. Vi småpratade vi lite och sedan somnade han - på rygg lite små lullig = snarkningar.................suck igen:-) Därför är jag i detta nu väldigt trött. Det resulterar i att jag inte tänker jobba något ikväll, utan det får göras dubbelt i morgon. Go´natt!

Idag leker vi med Nova och Tuva ute hos de...

img_9083 (MMS)

Idag leker vi med Nova och Tuva ute hos deras farmor och farfar. Där fick vi träffa deras kaniner till Wilmers stora lycka. Han ser dock inte så glad ut på bilden:-)


Mini semester bokad

Då var första cyleksemestern bokad. Vi får hoppas att den lille har lust komma i tid så vi kan åka :-) Skulle det vara så att även den här vill stanna lika länge som Wilmer så får vi väl avboka. Nu har vi alla fall hotell i Mora helgen 1-3 juni då Fredrik ska cykla Siljan runt. Det blev inte vårt favorit ställe, Mora Parken, men det här verkar också bra. Det har i alla fall fått bra recensioner på olika hotellsidor.

Efter att jag och Wilmer har vårstädat...

img_9783 (MMS)

Efter att jag och Wilmer har vårstädat lite på tomten (plockat skräp) är jag värd lite em kaffe på altan. Ursäkta att jag tjatar så om min (vår) altan. Men jag verkligen gillar den skarpt denna vår! Det är första våren som den är "klar" direkt när våren är här:-)


Idag har vi köpt lite vårblommor...

img_9164 (MMS)

Idag har vi köpt lite vårblommor till altanen. Vi firar vår med att njuta av solen med en lunch på altan jag och Wilmer, medan pappan tar sin första cykeltur. Ps. Ser ni att påskharen har fått kommit fram? Längst bort i bild:-) Ds.


MVC rapport

Som ni såg tidigare så har jag varit till mvc idag. Här kommer rapporten:-) Alla värden såg bra ut. Ska börja äta järntabletter varannan dag from nu. Inte så farligt. Har klarat mig till nu. Med Wilmer började jag i V20. Magen följer sin kurva och hjärtljuden lät bra. Lite högt övertryck, men bra undertryck. Övertrycket kan bero på att det är mycket på jobbet. Ska försäkerhetskull lämna ett urinprov om två veckor. Till sist vikten.... hade gått upp 11 kg, ja,ja. Helt OK tyckte min barnmorska. Så, nu är ni uppdaterade även där :-) Nu ska det rättas prov innan det är dasg att grädda våfflor!

Eftermiddags jobb hemma på altan bland tul...

img_8687 (MMS)

Eftermiddags jobb hemma på altan bland tulpaner = vår feeling. Idag är det bara 64 prov att rätta......


Har kört förbi en massa tussilago idag, me...

img_5296 (MMS)

Har kört förbi en massa tussilago idag, men det är inte bra att knäppa kort och köra samtidigt. Så det fick bli dessa gula blommor istället som får symbolisera denna härliga vårdag. - Nu mvc, rapport kommer:-)


Ultraljud nr 3

Idag var vi på ultraljud nummer tre, det sista. Lillen/lillan växer som det ska. Den ligger prick på "normalkurvan" Den vägde idag ca 2 kilo med en beräknad födelsevikt på 3 600. Så det blir nog som Wilmer, ca 3 900. Lårbenet vare 6 cm och det var bra med vatten, 7 cm - Så, nu är ni fullt uppdaterade :-) I övrigt blir det långdag på jobbet - jobbar till 18.30........ Har i alla fall haft en timme hälsa/rörelse ute i det fina vårvädret :-) Ha en skön kväll!

Ikväll blir det "bonnamat". Stekt fläsk, p...

img_4340 (MMS)

Ikväll blir det "bonnamat". Stekt fläsk, potatis och löksås:-)


Hipp hurra för vår Wilmer idag! Han höll u...

img_0233 (MMS)

Hipp hurra för vår Wilmer idag! Han höll ut i det sista. Klockan blev över halv tio...... Han blivit ordentligt firad i dagarna två - Tack alla som varit här, ringt, messat eller skickat kort!


Idag har vi förfirat vår fyra åring lite. ...

img_7198 (MMS)

Idag har vi förfirat vår fyra åring lite. Han önskade sig en godistårta med blåbär - och det blev det:-) Tack till er som varit här idag! Vi är även redo inför morgondagen - paketen inslagna och sovmorgon bokad:-)


Vi vill ha vår! Idag är det dock endast 7 ...

img_4296 (MMS)

Vi vill ha vår! Idag är det dock endast 7 grader. Inte ens värmeljusen hjälper:-)


Jag tycker jag inte gör ngt annat på helge...

img_6184 (MMS)

Jag tycker jag inte gör ngt annat på helgerna än tvättar....... Så även denna helg. Vi städar även lite här och där för att kunna fira vår 4:a åring i någorlunda städat hus...... Det som jag inte gillar är att jag ska få så ont! Jag har inget emot att vara gravid om jag slapp smärtan i bäckenpartiet........ Jag ska inte klaga. Den har kommit mycket senare den här gången än sist jag gick hela vägen. Strax blir det en tripp till stan för inköp an det sista till kalas och den stora dagen :-) Trevlig lördagskväll till er alla!


Snickaren var här :-)

Idag var uffe här och tittade på övervåningen och titta på vad som ska göras. Vi blev väl inte så mycket klokare :-) men vi är i alla fall på G. Jag och Uffe tycker en sak, medan Fredrik tycker en......... Vi får se vilken lösning det blir. Vi är i alla fall på gång :-)

Vi jobbar med olika saker jag och Wilmer. ...

img_6816 (MMS)

Vi jobbar med olika saker jag och Wilmer. Jag rättar berättelser och Wilmer målar.


Wilmer citat :-)

- Mamma varför måste barn prata med sin föräldra hela tiden? - Jo, det är trevligt, man kan berätta saker för varandra. ( Vad svara man ?:-) - Nej mamma, man måste det för annars vet man inte vem som är mamma, pappa eller barn! - OK :-)

När jag hämtade ut ny medicin till Wilmer ...

img_1240 (MMS)

När jag hämtade ut ny medicin till Wilmer så passade jag på att köpa detta söta och fina märke som gör nytta!


Två av mina elever är med på Lilla Sportsp...

img_5138 (MMS)

Två av mina elever är med på Lilla Sportspegeln idag -  Heja heja!


Sötnos

I går hemma hos Johanna blev det namndiskussion. Vi velar lite hit och dit:-) Vi kom in på Ebba. Det väcktes som vanligt funderingar hos Wilmer. När vi åkte hem åkte vi förbi Bälinge kyrka och det väktes nya tankar, strax efter det somnade han. Väl hemma bar jag in honom och han vaknade till och vi klädde av oss och han fick somna om i soffan med mig. Precis innan han somnade vänder han sig om och säger - Mamma, Ebba kan prata med månen, visst! Söta rara son, vilka funderingar, så fina!! Kan avslöja att då gick det inte för mamman att hålla tillbaka tårarna......

Lördag med fart!

Igår var det full aktivitet hela dgen. Vi var inte på så många ställen - men full fart ändå! Vi började dagen med att åka och leka med Nova och Tuva hela förmiddagen. Den daten avslutades med en lunch på Gränby - Tack tjejer för en trevlig dag! På Gränby blev det klädshopping till Wilmer - Killen har ju vuxit över vintern och hade knappt några jeans som passar. Så det blev ett gäng i större storlekar samt några tröjor. Det blev även nytt galonställ samt vårskor - Nu är vi redo att möta våren :-) Efter det hem och vända för nu var det dags för nästa date :-) Jag och Wilmer skulle på middag hos familjen Kastenholm (Johanna, Matilda och Linus) i Bälinge.Fredrik skulle ut smed "polare & fotbollslaget" så vi var själva båda två (Klas tränare får IKH). I Bälinge blev det åter full fart med lek, mat och mello! Min favorit kom trea tror jag (David) men det blev rätt vinnare av de två som kom högre!

Äntligen fredag!

Då var fredagen här, vilket känns väldigt skönt! Det har varit smått kaotiskt på jobbet med många sjuka under veckan! Här hemma har vi haft en sjuk son som dagen till ära börja bli pigg igen. Ingen feber på hela dagen och nu lekar han för fullt! . Nu blir det en lugn kväll för mig och Wilmer. Han bestämde ju sig för att vakna fem i morse..... Sov väldigt mycket igår, så han var väl helt enkelt utvilad :-) Så kvällen blir nog lugn eller rättare sagt tidig:-) . Idag kom mina Lola kläder hem - roligt! Två av kläderna kan jag använda nu, men en klänning väntar jag nog med till maj-juni :-) Alltid lika roligt att öppna paket man längtat efter:-) Som bonus fick jag en mössa som vi slogs om alla tre:-) . Igår efter jobbet var det Mvc besök - allt såg och lät bra. Skönt, då är det bara att fortsätta räkna ner. Snart har 30 veckor paserat och det är endast 9 (-11) veckor kvar!

"He mycke nu"

Som rubriken säger är det mycet nu. Man kan lugnt säga att det är full fart på jobbet,. Mycket som händer och flera sjuka........ En till som är sjuk är Wilmer. Han har varit hemma med farmor i två dagar och i morogn tar han en tripp till Våla - Det är tur ni finns! Tack farmor & mormor. . Idag fick jag i alla fall ett trevligt avbrott från det normala jobbet och var på en föreläsning med Manule Knight. Han vann pris som årets talare 2011 - och det var han värd! En mycket inspirerande föreläsning som handlade om ledarskap. Många bra tankar och funderingar. . När man väl jobbat klart på jobbet och hemma är man trött och att man senste dagarna velat krama med sonen har gjort att sovrummet legat lite på is. Vi hoppas orka ta tag i det igen till helgen. Nu är prio att orka veckan och attt Wilmer blir frisk.

Är det inte underbart! Klockan är över fem...

img_8658 (MMS)

Är det inte underbart! Klockan är över fem, månen syns lite, men det är fortfarande ljust. Solen har precis försvunnit bakom träden. Det är smått fantastiskt med våra årstider - Vi uppskattar ljuset på ett helt annat sätt än andra.


Kom på mig själv:-) Nästa är v 30........

Satt här hemma och skrev ner lite saker som är bra att komma ihåg. Ni vet, läkartider, besiktningstider o.s.v. Det har visat sig att jag har missat två tider senaste tiden - Min tandläkartid på sportlovet och att Wilmer skulle till sin astmasköterska i fredags...... Man känner sig lagom stolt som mamma då! Till mitt försvar hade han fått en ny tid eftersom hon var sjuk förra tiden,ja,ja. Nu till det jag tänkte på - Jag har räknat fel på veckorna. Jag trodde hela tiden att jag skulle gå in i vecka 28 i morgon, men det var visst vecka 30 :-) (upptäckte detta när jag satt och skrev in kommande datum) Detta innebär att det är max 12 veckor kvar......... Vi börjar längta nu. Men innan det ska vår illbatting fylla fyra år! Fyra - det är ju hur mycket som hellst. Sedan ska vi väl hinna med en del här hemma och jag en hel del på jobbet...... Till min stora glädje är det endast 7 arbetsveckor kvar - och de delas upp i två perioder :-) Nu ska jag/vi i alla fall inte glömma så många tider framöver. Nu är de uppskrivna på två ställen :-)

Det är Vasaloppssöndag och som vanligt är ...

img_4023 (MMS)

Det är Vasaloppssöndag och som vanligt är vi bänkade framför TVn:-) Här har vi suttit sedan strax före åtta och vi lämnar nog inte soffan före tolv:-)


Här har och ska jag tillbringa denna freda...

img_9122 (MMS)

Här har och ska jag tillbringa denna fredags kväll. Idag har det verkligen varit fredag! När jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Är lite missnöjd över det...... Hade tänkt att måla i sovrummet, men som jag nämnt förut. Det  jag inte gör idag, finns kvar i morgon:-) Wilmer och jag har klassisk fredag. Just nu är det Häxamia som gäller och det hela avslutas med Wild kids innan jag får dosan och då blir det The Mentalist:-) Trevlig fredag till er alla!


Säljer om någon är intresserad. Endast 160...

img_4272 (MMS)

Säljer om någon är intresserad. Endast 160 kr!


RSS 2.0