Ljudet av en diskmaskin som mullrar är gan...

20110929022 (MMS)

Ljudet av en diskmaskin som mullrar är ganska trevligt efter ca 3 månaders frånvaro :-) Mitt i bygget dessutom :-) här jobbar vi på alla fronter :-)


Framåt

Här jobbas det på på alla fronter. Som vanligt tar jobbet mycket av min tid och när jag kommer hem är jag antingen trött eller så är det mera skoljobb eller jobb med köket. Träningen har fått stå åt sidan för kökets skull, liten nackdel för orken. Tränar jag så orkar jag mer...... Riktigt hösttrött nu! Tur att det har varit några fina dagar nu. Om det hade fortsatt som förra veckan vet jag inte hur det hade gått  :-)
.
Ja, ja. Nu går köket framåt, så snart behöver jag inte lägga lika mycket tid på det och då kanske jag kan träna mer regelbundet igen. (Då r det endast  vardagsrum och tvättstuga kvar :-)
.
Det har i alla fall hänt en hel del i köket. I helgen hade jag målarbyxoran på hela helgen.  Nu är det endast muren kvar att måla. Linus var och spacklade det sista i dag - Toppen bra! Han fixade även det sista med kaklet så är det klart. Det som är kvar är att installera diskmaskinen, tapetsera samt el till lampor och uttag kvar - Sedan är köket klart!!!
.
Så som ni ser så går det framåt :-)

Ingen återvändo. I kväll åker träningsskor...

20110919021 (MMS)

Ingen återvändo. I kväll åker träningsskorna på :-)


Såhär långt har vi kommit nu. Skafferi til...

20110918020 (MMS)

Såhär långt har vi kommit nu. Skafferi till vänster. Ön kvar. Installerat kyl & frys, ugn och micro. Diskbänken med skåp och lådor samt "diskmaskinhål" klart. Väggarna är spacklade en gång, elektrikern kommer i morn och vi har rinnande vatten. En lätt uppdatering :-)


Vi har plockat majs i Bälinge i mörkret. I...

20110917015 (MMS)

Vi har plockat majs i Bälinge i mörkret. I morgon blir det koktg majs till lunch :-)


Wilmer gillar bygget. Tänk er att få rita ...

20110912013 (MMS)

Wilmer gillar bygget. Tänk er att få rita ett helt landskap på köksgolvet :-)


Bygget

Ja, vad ska man säga....... Det går framåt - Ja, men kanske inte i den takt jag önskar.
Jag ska inte klaga, absolut inte - men vi kan väl sammanfatta det som att vi tänker så olika min man och jag - inte om hur vi ska ha det - utan vägen dit.............
Jag hoppas det blir lite jobb i kväll och han har ringt de där samtalen - Väntar åter på folk utifrån - Jag tror inte de är tankeläsare så de bara dyker upp - utan jag tror de måste bli upplysta om att de ska komma. Visst jag kunde ringa själv (vilket jag gör snart!) men Fredrik känner två av dem och den tredje vet han vem det är... Han jobbar i en grävmaskin och jag i ett klassrum - Vem har då lättast att ringa?.......
.
Så, nu har jag fått klaga lite - Nu kan jag jobba på lite igen :-)

Finns det något mysigare än att få somna p...

20110907012 (MMS)

Finns det något mysigare än att få somna på soffan ibland :-) Lillkillen och jag fick en liten stund ihop idag eftersom jag jobbade länge, till halvsju. Därför fick det bli lite extra mys :-)


Vilken lycka! Glassbilen :-)

20110906010 (MMS)

Vilken lycka! Glassbilen :-)


Ligger och vilar på ett hotel på söder i S...

20110901007 (MMS)

Ligger och vilar på ett hotel på söder i Stockholm. Är på No-teknik kurs. En mycket bra sådan - Blir alltid lika inspirerad att lyssna på kunniga föreläsare! Ett extra plus denna dag har varit maten. Ni skulle egentligen ha fått ett kort över de två buffe'erna. Både lunch och eftermiddagsfikat. Helt kanon! I kväll väntar en middag nu kl 19. Smått lyxigt att gå på kurs :-) Jag vet att detta kanske är vardags mat i andra yrken, men inte i mitt :-) Ett extra plus är att rummet (som jag slipper dela med ngn annan) har SVT :-)


RSS 2.0