Äntligen!

Vilken vecka! Äntligen fredag! Nu ska jag ta en kall öl i solen. Till kvällen blir det grillat och rosévin. Köttet ligger redan i marinad. Familjen Andersson- Mårtensson kommer över.

Var till Gränby efter jobbet och försökte hitta bra morsdags presenter. Gick väl mindre bra... Vad ska man köpa? Vad ska man ge? Samma dilemma varje år, för något är de ju trots allt värda., Ja, ja, det löser sig.

I morgon blir det växthus bygge i det härliga vädret!

Seg dag

Dagen har gått åt till att samla energi och kraft. Har iaf lyckats tvätta lite, gjort ett No-prov samt noppat mina tagetes. Det känns lite hårt att ta bort de första knopparna, men de blir knubbigare på det viset.

En kombination som inte är bra i det här huset är att Fredrik och jag är sega båda två. Då blir vi bara irriterade på varandra. Sedan har vi pricket över i-et. Vår son som vägrar äta och somna själv helt plötsligt. Idag somnade han i soffan med oss och vaknade varje gång vi fösökte lägga honom att sova middag......... suck. Nu på kvällenh ar han vrägrat äta både middag, kvälls yugort och somna själv. Han höll på att skrika sig hes. Så nu ligger han i min famn och sover. Det är sådana här kvällar som gör att man funderar starkt på varför man drömmer om ett litet syskon............ Men nu när han sover sött och man känner värmen, då förstår man igen. Islkan och irritationen försvinner snabbt.

Nu när man är hemma en dag så ser man allt som man inte gör något åt.....tvätta fönstret, städa ordentligt, slipa och måla.....Sedan har man ingen kraft och så vet man att till helgen ska det bli fint väder och då vill jag ju montera min västhus som kom hem igår!! Sedan tänker man, det tar jag i sommar, men jag kan ju inte göra allt efter midsommer heller? När ska jag göra det då? Fast jag har ju en man också............... Hm, det kanske kan vara något att han verkligen gör något ordentligt här hemma (inomhus). Han har duktig att jobba på ytan. Han fixar mat och plockar unden det värsta dt gör han, men nui vet, det där sista.

Nej, nu ska jag sluta klaga, det gör ju faktiskt inte saken bättre. I morgon är vi pigga båda två och då är allt frid och fröjd. Nej nu ska jag gå och slöa framför TV´n. Det har jag ju nte gjort tidigare i dag..................

Mora



Vårt hem under fyra dagar.................................Wilmer leker med de stora barnen. (lilla pricken i mitten)



Wilmer äter vindruvor direkt ur kylskåpet hmm..... Pappan och Wilmer lener titt ut nere vid älven



Wilmer och en av Alaska björna. Den var stooor! (syns inte på bilderna) Jag råkade kalla en björna för brumele brum brum. Vad gör Wilmer då? Jo låter som en traktor! Vad säger man?!?




Wilmer och isbjörnarna. Av den i tyg fick man godis. Tror ni han blev glad när han måste gå?..............




Fredrik fick i alla fall gå i mål en gång i Mora............ På campingens lekplats.........:-) Gick ju inte så bra i vintras........



Här vill vi bo! Det gör sig inte rättvist på bild. Om ni vill se det i verkligheten ligger det mellan Gesunda och Mora.

Bilderna är ju inte som Fridas Barcelona bilder, men mysigt och trevligt hade vi!

Min tur

Ja då var det min tur med kräkningar. Gick hela dagen igår och mådde illa. Trodde då att det bara var inbillning för Wilmer kräktes dagen innan............ När jag sedan kom hem försökte jag stoppa i mig lite mat, gick väl så där.......... Kände att jag inte skulle palla av Oxarnas avslutning, så Emma den ängeln fick ta den själv. Du är en pärla! Fredrik och Wilmer åkte till Farmor Maggan så jag fick vila själv. Låg i frossa någon timme för att sedan äntligen få kräkas! Det var som en befrielse! När man går en heldag med illamående är det verkligen det och det ska tilläggas att jag gör allt för att inte kräkas!

Nu är min älskade man på jobbet och lämnar busskort ,eleverna ska åka och simma idag............... samt hämta material så jag kan göra NO-prov.................. I morgon har jag två utvecklingssamtal............ Härligt att vara lärare.

Nu är kraften slut, dags för sängläge igen och passa på att vila innan min älsakde ettåring kommer hem full av liv och energi!

Magsjukan här

Ja då har han spytt ner hela sängen............. Nu sover han lugnt igen....på badlakan...........De är lätta att byta ut under natten samt tvätta tänkte jag............. känns kul att börja jobba halvåtta i morgon......

Ha en god natt, ni som kan....

Hallo

Nu var det länge sedan. Ville bara tala om att vi hade det kanonbra i Mora. Vi mös och hade det mysigt bara vi tre i vår lilla familj. Vi var bl.a. till Orsa Grönklitt, Gesunda, Sollerön och Nusnäs. På campingen bodde vi samt en massa orienterare. Ganska roligt att se hur den folkrörelsen är. Som utomstående förstår man inte riktigt, men jag kan tänka mig att de är som cyklister som cyklar i Motala...... Brukar visst vara jag ibland.......:-). Bilder kommer senare, tror jag.

Veckan kommer nu att rulla på i full fart. Många utvecklingssamtal, simning , kulturdag och avslutning på Oxarna. Syster Annika fyller i morgon samt att det är morsdag på söndag. Blir skönt med sommarlov snart. Fick dock reda på att jag ska jobba tre dagar till.... Så vilan får vänta till onsdag kväll före midsommar......

I dag har jag myst med sonen, städat lite. Pappan lkömde visst det igår........ Wilmer och jag var även in till stan och träffade Annika och barnen. Annika och jag fikade på Gunterska medan Daniel och Sara var i skolan. Fick en mycket check bränna.....

Ferdrik är och hjälper grannen Anders med någor så jag har varit själv med Wilmer. Vet ni vad han gjorde? Vi skulle mysa lite i soffan innan han skulle gå och lägga sig...... Då lägger han värsta kastspyan! Den luktade.......... ja, ni vet. Det var bara att duscha av honom igen samt byta alla kläder på honom och mig. Det är då man är extra glad över att vara själv hemma...... Nu sover han lugnt. Hoppas bara att det inte kommer mer................

Nu ska jag slöa framför TV´n innan det blir bokdags.

Kram till er alla

Nu drar vi

I går gick dagen i ett. Full rulle på jobbet. Möte hit och dit, lektioner där i mellan samt planering inför utvecklingssamtal. Fullt ös helt enkelt.

Efter jobbet hämtade jag Daniel och Sara, var till UL och hämta ut bussbiljetter till simningen samt var till Upplands muséet och lämna tillbaka en kista. Sedan hem och hämta Wilmer och sedan upp till Våla med alla barnen. Där visade det sig att vi glömt att packa vällning samt sovgrejer till Wilmer (mamma har en säng, men ingen madrass), Det gick visst lite fort när vi packade...... Sedan snabbt hem och in i duschen, hann knappt duscha klart innan Per kom och strax efter kom Anders. Dags för en för öl. Observera nu att jag drack två!!!! Sedan cyklade vi och hämtade upp Johan och Ewelina för att sedan cykla upp till bygdegården på fest/dans. Det blev en trevlig kväll. Lite trött idag.... förstår inte... det stannade visst inte med de där två ölen....

Nu ska vi packa och åka till Mora. Hämtar upp Wilmer i Våla på vägen, sedan drar vi.

GHa en skön och trevlig helg, det ska jag!

Lugnet efter stormen

Ja, idag fick man för sina synder. Wilmer vakande som vanligt vid kvart över fem och åt sin vällnig, men idag somnade han inte om! Vem var ledig, jo jag!! Det blev en seg förmiddag.

Idag kom Jessica på besök med sina två tjejer. Vi fick träffa lilla Thea för första gången. Så små och söta de är. Jag vill ha en egen, men det får vänta nu. Om det är någon som missat har jag ju fått jobb!! Jessica och tejerna var kvar större delen av dagen, så Wilmer somnade vid halv fyra och sov middag idag. Tack för besöket Jessica. Det var trevligt!



Wilmer och Elice äter lunch och Thea är på väg hem

Vi gjorde ju en hel del i trädgården i helgen. Jag knäppte en hel del bilder. Tänkte visa tre av dem.



Far och son gräver. Lika eller?..............Min stora rabatt nu slät fin (blivande) gräsmatta...... Ny och (liten) fin rabatt

Nu har lugnet lagt sig i min hjärna. nu har jag fattat att jag ska jobba i en etta nästa år. Jag har en fast tjänst i kommunen som lärare! Nu känns det bara läckert. Även hemma har lugnet kommit och vi planerar vår Mora semester. Snart kommer jag även i gång med träningen igen. Om inte till helgen, så nästa vecka! Då blir jag farlig på väggrenen igen :-)

Nu är allt klart!

Nu är allt klart. Jag har bestämt mig! Tro det eller ej! Jag blir kvar på jobbet till hösten. Jag ska jobba 90 % och ha en etta. Nu när allt har lagt sig känns det mycket spännande. Vilken utmaning! En liten dröm går i uppfyllelse! Få ha en egen klass, dessutom en etta! Det roliga var att efter ca 20 minuter efter att jag bestämt mig ringde Eriksskolan och sa att de ville att jag skulle börja jobba där :-) Tänk. Först vet jag inte vad som händer till hösten, sedan tre jobb på två dagar! Jag säger då det!

i kväll ska jag försöka komma sams med min man igen och hoppas att även jag ska komma på semster. Det finns ju vissa som ska åka till Barcelona och fira sin 30 års dag! (Frida)

Nu ska jag gå och göra mysfika tiil familjen så vi blir sams igen ( Vi är ifs inte ovänner, men men)

Go´kväll

Det snurrar runt

Det snurrar verkligen runt i min hjärna nu. Jag har tydligen varit helt frånvarande hela helgen utan att jag tänkt på det. Fredrik vill inte åke till Mora med mig som jag är nu! Jag blev verkligen ledsen, samtidigt som det gav mig en funderare hur jag varit............ Det var ial ett mindre roligt besked att vakna upp till.... Det som snurrar i min hjärna är jobb. Vad vill jag, hur vill jag ha det? Just nu vet jag varken ut eller in. Det jag vet är att jag inte vill ha jobbet jag blev erbjuden. Jag ska ringe dem i veckan. Men sedan då? Samtidigt som jag vill att någon ska betsämma åt mig, så frågasätter jag det beslutet och börjar vända och vrida igen. ÅHHHH, suck och stön. Om man tänker efter  är det ju angenäma problem. Det finns ju faktiskt de som inte har ett enda och jag har ju jobb garanterat. Sedan är det ju inte ens säkert att ett jobb blir av. Då ska jag ju bara betämma mig hur jag vill ha det på mitt nuvarande jobb................................Visst är jag konstig som alltid ska fundera så mycket på allt. Det tycker iaf min älskade make :-)

VI får se hur eftermiddagen blir blir.........................Ha det bra så länge

Hemma helg

Ja, då var helgen snart slut. Den har tillbringats hemma och utomhusn. "Målat" fick visst dröja.....
I lördags klippte jag gräset. för er imtresserade användes alla tre klipparna. Vi flyttdet en lönn, grusade framför vedboden och grävde ur för växthuset. Per var och hälsade på över lunchen. Anders och Klabbe var även förbi. På källen orkade vi inte laga mat, så det blev en gammal klassiker. Hämta hem fyra små rätter.Det var gott, men jag förstår varför man inte äter det så ofta....:-)

Idag har jag grävt bort all kantsten runt stora rabatten, samt stenarna vid flaggdtången och runt en liten rabatt, samt tvättat och vikt tvätt. När Fredrik kom hem (hade varit och hjälpt målaren) så grävde vi bort den stora rabatten, lilla på baksidan samt vid flaggstången. Äntligen! Vist är det sorgligt på så fina blommor, men vi kan inte sköta dem. Nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag aldrig sköter dem som det skas. och så har Wilmer fått en liten pulkabacke på baksidan. Vi sparade pionerna i en ny liten rabatt vid altan. På kvällen grillades det lax tii middag. Nu är jag trött och seg så nu ska jag gå och läsa, troligtvsi somnar jag ganska snart.

Ciao

Gårdagen

En snabb sammanfattning av gårdagen. Det var lugnt på jobbet. eleverna var på klassresa, så jag skrev kunskapsprofiler hela dagen. Blev erbjuden ett jobb, det jag minst ville ha...... ringde till det jag mest ville ha. Och ja, jag kommer vara med i utgallringen. Ett steg i rätt riktnig.

Efter jobbet åkte jag och fynda på DUKA. Jah fick presentkort där när jag fyllde år och nu var det ju bäst att använda dem när de ska försvinna. De hade ju även 30 %. Jag köpte 12 st nya dricksgal/kaffeglas, en stekpanna/wookpanna, en stor sallads- skål samt en gratäng orm. Jag betalade 73 kr. Bra va?

Sedan bar det av hemmåt och röjde lite och förberedde mat. Det blev grillat med klyftpotatis, brieost, två dipper, sallad och grillad majs. Till efterrätt bjöd jag på blåbärspaj. Jonas, Johan,Ewelina och Nova kom över på mat. Trevligt var det som vanligt. Kvällen avslutades med ett parti Manhattan. Jag var inte med, jag var Nova vakt. Wilmer hade redan somnat då. Denna gång fick Fredrik vinna.

Sicken dag

Ja, jag säger då det, vilken dag. Idag fick jag reda på vad chefen hade att säga. Det visade sig att hon som var tänkt att ha ettan ska vara tjänstledig........ Vilket i sin tur leder till lediga tjänster på skolan. Så det som finns är antingen klasslärare i ettan (!) eller resurslärare i tvåan.Orkar inte berätta alla turer kring det. Så om jag vill vara kvar så finns det jobb.....Min hjärna snurrar runt just nu. Jobbet vill att jag bestämmer till på måndag......OJ oj säger jag bara. Kruxet är att det finns ett annat jobb som jag väldigt gärna vll ha....tror jag.......Ska ringa dit i morgon och höra om jag ens är på tapeten.

Det har varit lite mycket just nu och ni som läser nästan dagligen har märkt att min dagliga motion har uteblivit. Jag har också märkt det!! Jag har även slarvat matmässigt. Men jag kom på idag att jag blir så här när jag har mycket att fundera på. Många sticker ut och springer eller så. Jag blir tvärt om! och så tänker jag på mat hela tiden! Det blir likadant varje gång det blir så i mitt liv. Vad vill jag? Hur vill jag ha det? Ja ni vet. Ni har säkert varit där alla. Nog om detta.

Fredrik och Wilmer skjutsade mig i morse, så de hämtade även mig. Trevlig trevligt. Vi var och köpte färg!!! Till Willes rum blev det olivgrönt (på ett ungefär) till groventren blev det "mjöl" (färgen hette så). En benvit färg. Nu är det bara upp till mig när målningen kommer igång! Hua, nu kan jag inte skylla på Fredrik :-) Sedan var vi till Gränby och köpte kläder till Wilmer. Helt plötsligt måste han ha nya tröjor. Bevisligen växer han.......Jag "råkade" hitta en klänning också... :-) Vi var även och handlade lite mat samt en bubbelmaskin. Har glömt vilket märket det var. Wasser Max eller ngt liknade. Jag kan göra eget bubbelvatten iaf med en. Kanon!

Till sist. Nu är mitt växthus köpt!!!!!! Har jag tur kommer det hem nästa vecka! Vad säger ni? Vuxet va? Snart har jag allt jag vill ha. Jobb.... Växthus, bubbemaskin. Nu är det bara husvagnen som fattas........:-)

Ha en trevlig kväll/dag. Kramar i massor Erika

Onsdag och inervju...igen

Idag var det full rulle på jobbet. Flertalet sjuka, två på kurs, två på Skansen och två och simma..... Jag hade två klasser paralellt under förmidagen. Tur att de är så duktiga på självstudier...................eller inte.
Innan rektorn åkte till Skansen hann hon säga att nu hade de ngt nytt på gång... Något i stil med lärar jobb........ Får veta mer i morgon.... Ja, jag vet inte vad. Det går upp och ner hela tiden. Jag sökte ett nytt jobb idag. Vi får se..... Just nu vet jag varken ut eller in.

Här hemma var Wilmer och Fredrik med på kosläpp! Fredrik knäppte några roliga bilder som jag blir tvungen att lägga ut



Efter jobbet skyndade jag iväg på min andra intervju. Det gick bra, men kändes inte lika bra som igår. Fick inte alls samma magkänsla. Det som var bra var att man började inte jobba förrän klockan halv nio, men jobba istället varje dag till fem. Det kändes väl så där....De hade inte lika bra avtal här som på skolan igår. Rektorn satt och pratade om skolan i 30 min. sedan berättade läraren som var med om sina verksamhet. Sedan fick jag berätta lite om mig. De ville inte veta så mycket hur jag tänkte kring undervisng och övrig problemlösning kändes det som. Nja, om jag får välja, så skulle jag nog inte vilja jobba där. Det kanske är jättebra och så, men en lustig intervju var det. Sedan låg det som chefen sa imorse och lurade i bakhuvudet....Undra vad det kan vara.....

Efter inervjun skynde jag hem och förberedde för att ha oxarna hemma hos mig. Emma kom vid fem, så vi hjälptes åt. Vi hade femkamp och grillade hamburgare. Det blev en trevlig kväll.



Grillmästaren & En del av gänget

Målaren var här också i kväll och spacklade det sista, så i morgon efter jobbet blir det inköp av färg!!!! Helt otroligt, det blir nog klart innan hösten :-). Ha det bra och sov gott.



Ledig tisdag

Idag har Wilmer varit hängig igen. Vi som trodde att andningen inte skulle bli dålig igen ........... Ack vad vi hade fel! Wilmer fick vara hos pappa och åka grävmaskin när jag var på arbetsintervju.

Fredriks stora grävmaskin Wilmer och Fredrik jobbar

Arbetsinervjun gick bra kändes det som. Rektorn var trevlig och även de andra två som var med. De verkade ha en bra organisation och hyfsade avtal för förskolelärare. Det fanns chans att vara ledíg på flertalet av loven t.ex. vad jag fatta det som. De tyckte jag hade en bra utbildning bl.a. Det kändes helt enkelt bra. Så som det känns idag skulle jag bii mkt glad om jag får jobbet där. Innan arbetsintervjun var jag till Gränby och köpte minneskort till min nya kamera, så idag blir det många bilder! Man måste ju testa! Efter inervjun åkte jag och hämta de Wilmer och så åkte vi till Moa och Anna. Wilmer var väl inte på sitt allra bästa humör, men det kanske inte är så härligt att behöva kämpa för varje andetag! Jag kanske skulle ha varit hemma med honom, men han satt ju mest i mitt knä och tog det lugt. Det är ganska tråkigt att bara sitta hemma också, bäst att passa på att vänner när man är ledig. Anna brukar ju i vanliga fall jobba på tisdagar, men denna vecka skulle hon jobba i slutet av veckan, så därför kunde vi ses. Alltid lika trevligt.



Anna och Moa.........Wilmer och Moa vill båda köra bilen :-)



Moa, Wilmer och jag fikar

När jag kom hem sov Wilmer i bilen, så jag kunde passa på laga mat i lugn och ro, samt "leka" med kameran, titta på blocket och läsa tidningen. Fredrik hade varit och hämtat cyklarna hos Crisse efter jobbet, så nu är det bara att ut och fara på vägarna. Härligt! Målaren var här i kväll igen. Han spacklade första vända och ska göra det sista i morgon, så nu är det bara att åka och köpa färg och kanske måla till helgen! Tänk, det går framåt!



Groventré & Wilmers rum nyspacklade!

Vill ni veta en rolig sak. Som vanligt låg Fredrik och jag och pratade i går kväll. Vi kom in på fortsatt renovering av övervåningen. Fredrik kom då på att vi ska sätta upp ett eller två takfönster "längts bak" på hallen, mot baksidan, och göra ett rum där. Vem sa det för några år sedan?...... Jo, jag! Nu har poletten ramlar ner och även han tycker det var en bra idé. Kul va? Tänk att de alltid måste få tro att de är de som kommer på indéerna?!?

Go´kväll.





Måndag, måndag

Som jag skrev tidigare var det segt i morse. Extra segt var det när det regnade och jag kom på att jag skulle ha skogsmys på elevensval!! Jippi! :-( Som tur var kom solen fram och när vi skulle gå var det riktigt varmt, så vi kunde sitta och mysa i backen.

I dag på lunchen var jag och köpte min nya kamera. Måste bara fixa ett större minne till den, så ska den gå bra att använda. Skönt med en fungerande kamera! Efter jobbet var jag och handlade lite på COOP. Var även och tittade runt lite efter växthus. Det finns inga i stan! Nu har vi funderingar på att bygga ett själva..... Vi får se.

Målaren kom förbi en snabbis på kvällen och satte på några remsor över skarvarna. Han kommer i morgon och börjar spackla. Tejpen eller vad det var måset få torka ett dygn..... Jag hängde inte med riktigt. Det jag hängde med på var att nu händer det grejer!!!! Kanon. Vi var även en snabbis till Kenneth nu på kvällen, vi hade glömt Wilmers skor där i lördags.

I morgon är jag ledig. Skönt! Jag hoppas att Wilmer sover till åtta.......... Sedan mitt på dagen ska jag på intervju...... Jag kommer inte att få jobbet känns det som, men det skulle var jä...gt skönt. Hitintills i mitt liv har jag aldrig blivvit nekad att jobb jag varit på intervju har jag för mig. Jag kan inte minnas något iaf. De på jobbet vill ju ha mig kvar, men det jobb det pratas om är som resurs.... Vill inte riktigt det. Jag vill ha verksamhet! Men är det som erbjuds till hösten kan jag ju inte tacka nej, men om i fall att. Ja ni vet , skulle det vara skönt med ett jobb mer likt min utbildning. Om jag får drömma och det får jag ju här! Nu tittar jag snart i kors av trötthet. I kväll får vi inte ligga och prata framtid! Det tar så lång tid, men mysigt är det!

Kram tilll er alla. Jag har ju fått ytterligare en läsare nu! Min blogg sprider isg som löpelden.....:-) Eller inte :-)

Man blir trött.......

Man blir trött av att ha det bra och ett förkyld ettåring!  :-) När man har det bra med sin man ligger man vaken alldeles för länge på kvällarna. Sedan har vi en förkyld ettåring som har sovit som en kratta och stör vår sömn i ca två timmar..... Var ordentligt trött halvsju i morse......

Idag ska jag åka och eventuellt köpa en ny kamera. Hittade en bra på blocket i helgen. Kanske, kanske....

Nu ska jag strax ha lektion igen....

Söndag

I dag var det lite segt att gå upp. Kom hem vid halv ett och så ville Wilmer gå upp klockan sju...... Det var segt. Idag fick Wilmer vara hos farmor stor del av dagen. Fredrik var och planerade klart hos Magnus och Anna. Jag var och jobbade på Pilgrimsvandringen som kykan ordnade mellan Åkerby och Jumkil. (drygade ut semesterkassan :-) Jag stod och delade ut korv i blåsten. Efter det var jag en snabbis till stan och kollade på växthus......:-) Vi får se vad som händer.......:-)

Efter att jag hämtat Wilmer vid tre tiden åkte även vi till Bälinge. De hade lovat att bjuda på mat. Jobbig helg va?. Behövde inte laga mat en ända dag! Härligt! När vi kom dit lekte Wilmer och Moa för fullt på baksidan. Först åktes det lite grävmaskin med pappa så klart.



Wilmer och Moa hjälper Magnus........... Obligatoriska turen med pappa



Jag kan själv! ........Söt Moa! .................Moa och Wilmer leker i sandlådan

Nu blir det lite söndagsmys i soffan med lille maken. Ladda inför en ny arbetsvecka och två intervjuer.... Spännande....

Go´kväll

Tagetes all over

När Jag kom hem från Askarbäck så ville Wilmer sova. då passade jag på att planter om det sista av "tagetisarna". Nu har jag 112 st tagetes! Fyra fönster är nu fullproppade med krukor!! Så det kan gå!

När Wilmer hade sovit klart var det lunchtime och efter det åkte vi och hälsade på Fredrik som var och grävde hos Magnus och Anna. Jag hade knäppt många fina bilder där, men när jag skulle ladda över dem från telefon raderade jag med istället för sända dem! BLIR MAN TRÖTT PÅSIG SJÄLV, ELLER!!! Så var det med det. Vi träffade Tommy (en snickare) och hans son Philip. Han och Wilmer satt och kastade småstenar på varnadra. De var jättesöta. Ni hade kunnat få se det, men......När vi gick in för att fika kom Moa hem som var hos mormor idag (Anna var borta på möhippa). Moa och Wilmer började genats att slås om samma boll. Precis som de gjorde itisdags, men det gick bra. Moa har troligtvis vattkoppor, så nu kanske Wilmer också får det, vi får se.

Nu ligger Wilmer och snackar i sängen, han var trött, men verkar ha fått nya krafter. Jag ska passa på att titta på blocket efter växthus! Nu har jag fått för mig att jag vill ha ett växthus :-) Jag har velat ha det i smyg i några år, men nu känner jag att det är dags. Det hände något magiskt när jag fyllde 30..... Började blogga, dricka kafffe, så småningom ett nytt liv, som för övrigt går ganska bra. Nu känner jag att ett växthus skulle vara riktigt roligt. Mina fina tagetes kan säkert ha påverkat de med....

Det är ju en sak som jag inte har berättat... ....Vi tittar ju även på husvagn........Har vi passerat en gräns eller vad har hänt? Jag tycker det är jätteroligt, sedan får omgivningen säga vad de vil! Fredrik och jag har ett gemensamt projekt. Förr hade vi cyklingen. Är lite svårt nu med Wilmer. Det skulle säkert gå bara man vill, men det är inte lika lätt längre. Måste fixas barnvakt och så.

I kväll ska vi iväg på middag till Kenneth och Sofie (det är därför det skulle vara bra om Wille man sov lite). Fredrik lovade att vara hemma senast fem......... Vi får väl se........

Ha en trevlig kväll

Vilken sovmorgon!

När jag slog upp ögonen på riktigt idag var klockan halv tio!!! När sov/vilade jag så länge sist? Skönt var det. En miss i pplaneringen är ju vädret idag. Vart tog solen vägen? Någon som vet? Ja, ja det går väl åndå. Nu ska jag äta iite frukost för att sedan ta em promenad upp till Askarbäck och hämta min sötnos!

Ha en bra dag!

Fredag med bio

Trodde att jag skulle vara tröttare idag än vad jag varit. Fredrik och jag låg och pratade framtid till klockan halv tolv igår kväll och efter det lade jag mig för att läsa. Boken börjar bli ordentligt bra nu, så jag måste läsa varje kväll.....

Idag på jobbet var det lugnt. Det rullade på helt enkelt. Efter jobbet åkte jag till Gränby för att byta mina byxor. dels pga av att dragkedjan var trasig och så hade jag tänkt byta storlek, men de hade inga kvar. Jag ska få lämna in dem till en skrädddare så får jag det betalt, för jag gillade byxorna skarpt. Ska kolla på stan först om de kanske finns kvar där. Istället köpte jag ett par nya gympaskor/sneakers till mig och ett par sommarsandaler till Wilmer. När jag var på Lindex ringde en rektor till!! På tisdag ska jag på en intervju, så två intervjuer nästa vecka! Kul och spännande!

När jag kom hem busade jag och Wilmer i våra nya skor. Han var på ett strålande humör. Då är det härligt att komma hem! Då blir man riktigt glad:-) Strax efter fyra åkte jag med Wilmer till farmor där han skule få sova över. För strax före fem kom Johan och hämta oss. Vi åkte och lämnade Nova hos sin farmor där hon skulle sova och sedan gick vi på bio - Män som hatar kvinnor. Vilken kanon film!!!! Om ni inte har sett, försök att göra det. Den skiljer sig ganska mycket från boken tyckter jag, men klart sevärd! (Förlåt Jonas att vi gick utan dig, men du får hänga med nästa gång!) Efter bion var vi till Thai Villige (osäker på stavningen) och käkade. Det var mycket gott och trevligt. Tack Johan och Ewelina för en trevlig kväll. Nu ska jag nog gå och nassa och njuta av att få sova helt ostört!! Ska passa på att läsa både i kväll och i morgon bitt!

God natt.

Trevlig middag

I dag började jag dagen med att åka in på ett spinningpass innan jobbet, det var länge sedan. Har mest tagit promenader samt simmat på sista tiden, så nu var det dags. Lyckades träffa kusin vitamin då, han jobbar aldrig när jag är och tränar, men nu lyckades vi träffa på varandra.

På jobbet hände inte så mycket. Hade A-lag efter skolans slut, hände inget spännande där heller. Skyndade mig hem eftersom vi skulle få middags gäster, Anna, Magnus och Moa skulle komma. Tro det eller ej ,men min man hade städat och höll på att torka golvet när jag kom hem! Då blir man glad! Till middag blev det grillad kyckling med tre olika såser och klyftpotatis. Riktigt smarrigt var det! Anna hade med sig efterrätt, daimtårta. Det var länge sedan... mmmm. Känner nu att det blev lite mycket av det sistnämnda......... Tur att man var på spinning i morse! Det blir ju onyttigheter även i morgon och lördag. Får nog spinna i dagarna tre....... Ska erkänna att joggingturen från igår kämdes i låren i morse, så vi får se vad mina stackars lår mäktar med.

Vi hade inte träffat familjen Larsson på ett tag så det var trevligt att ses! Anna och jag ska även ses på tisdag. Tevligt trevligt. Moa och Wilmer lekte riktigt bra trots att det var länge sedan de sågs. Eller lekte och lekte, ni vet vad jag menar....

            

Moa och Wilmer mätta efter maten..........Lite Whisky kanske :-)..................................Moa har precis kört traktorn


I morogn är det fredag och sista arbetsdagen för veckan!! Hörs i morogn!, Ciao

Onsdag

Jag var jätteseg i morse när jag skulle gå upp. Jag hade ställt klockan på sex, men jag orkade inte helt enkelt gå upp. Hade tänkt ta en morgon promenad, men det får bli i morgon. Wilmer fick sin morgonvälling, sedan somnade jag om samtidigt som honom....... Det var skönt.... På jobbet hände inte så mycket spännande. Vi gjorde det avslutande provet i matte. Ska börja med engelskan nästa vecka. Som tur är jag inte ansvarig för det! När jag kom från jobbet åt jag mellanmål med min pojkar för att sedan cykla upp och springa ett helt varv och ett mellan i spåret.  En förbättring från förra veckan var att jag orkade springa det sista mellan varvet också. 

På Oxarna var jag själv, Emma var på möte. Jag tömde bakförådet lite och bakade kladdkaka och chokladbollar med barnen, alltid lika uppskattat.

Nu blir det Roomservice och liggläge i soffan. Ska plantera om mina sista tagetes också.

               

Mina fina tagetes och Wilmer visar sina Femenina sida :-)  (Vi köpte inte den solhatten igår om ni trodde det)

Ha det bra och Kram till er alla

Gick inte att skriva igår

Jag skulle göra ett mycket fint inlägg igår hade jag tänkt, men så gick det inte att logga in igår kväll. Vad hände i mitt liv igår då? Jo,tro det eller ej Wilmer sov till klockan åtta och jag var hemma!!!! Det var kanonskönt att få sova ut. Jag var ordentligt trött efter helgen och långdag på jobbet i måndags. Vid tio gick vi till Öfsk med Ewelina och Nova. Där var det avslutning, så det bjöds på vårlunch och tårta. Det var trevligt. Tråkigt bara att de ska sluta så tidigt på säsongen, så vi bestämde att vi skulle ses hemma hos varandra istället. Jag tog på mig uppdraget att börja. Kan bero på att initiativet var mitt........ När jag kom hem hade en rektor ringt....... Jag är kallad till en arbetsintervju.....ett steg i rätt riktning! Det är som lärare i förskoleklass. Inte riktigt vad jag vill helt fullt, men mycket bättre och roligare än fritidspedagog. Kul att bli kallad till intervju i alla fall. Wilmer sov en lång middagslur så jag satt  vid datorn och tog det lugnt. Titta lite på H&M´s hemsida och beställde lite kläder till mig och Wilmer, vi får väl se hur det blev....... Jag planterade ut mina tagetes i småkrukor. De har blivit så fina så!:-) På eftermiddagen ringde Charlotte från Göteborg. Som tur var hade Fredrik kommit hem så vi kunde prata ostört i en timme. Det är så mycket som ska avklaras när man inte pratar så ofta. Hon ska även ha sin första lilla bebis om tre veckor ungefär!!!! Spännande!

På kvällen kom Johan, Ewelina och Nova. Vi tog en sväng till Gränby alla sex. Ewelina och jag tittade på kläder medan Johan och Fredrik tog hand om barnen. Jag hittade ett par jeans, en tunika, ett par jeans leggings med dragkjedja och ett midje skärp! Visst var det lite vågat för att vara mig! Ska även tilläggas att jeansen var av stuprörkaraktär. Oj oj. Det är inte för sent att ändra klädstil....... Det är ju en del av mitt nya liv..... Det blir ju som sagt lite roligre när man har gått ner någon storlek. Fredrik och jag passade även på att handla lite mat. Det hade börjat eka lite här hemma........

Familjen Andersson-Mårtensson följde med hem på lite fika, alltid lika trevligt. Wilmer och Nova var jättesöta. De satt och pussades i soffan bla.

Skulle ju ha varit lite bilder med här, men eftersom det inte gick igår passade jag på att blogga lite på jobbet idag.... Ja, jag har planering.... Ja, jag har redan gjort NO-planeringen, dessutom har jag rast inbakad i planeringen.....

Ciao

Trött

Nu är jag trött på riktigt, dels sedan helg och dels för att man fick jobba till efter sju. Skönt med en ledig dag i morgon. Lovade lite bilder från helgen.



Vi bodde på hotell Fars Hatt inne i Kungälv. Vi orkade inte "knö"in oss hos systeryster vi också. Hotellet ligger precis brevid Bohus fästning som Wilmer och jag tog en promenad runt på lördsg eftermidagen. Wilmer tyckte det bästa på rummet var skåpet han kunde krypa in i.

Wilmer älskar verkligen att vara ute. Här leker han med Linnea i sandlådan.

Wilmer och jag har det bra bak i bilen.

Ha det bra. Kram till alla

Vill hem

Jag vill åka hem, men det får jag inte. Det är 2,5 h kvar på arbetsdagen. Just nu bara ett andhål mellan två möten!  Ni som är hemma. Ta vara på det!!!!

Hemma igen

Ja då var man hemma igen och på arbetet. Jag är  trött efter helgens resande och festande. Vi bodde bra på Hotellet och bilresan ner och hem gick otroligt bra. Wilmer var helt enkelt en liten ängel. Trodde att han skulle åtminstånde gnälla lite, men det gjorde han inte.

I torsdags var jag ju in och träffade Sara. Jag hade glömt hur mycket folk det är på stan en sista april. Det var mååånga. Börjar man bli gammal som undrar vad alla människor gör där? Vi satt i solskenet på Fågelsången och fikade. Wilmer testade hur länge en glasflaska går att slå mot ett marmor bord innan den går sönder. Svaret är 1,5 h...... :-) På kvällen var vi ju till Peter och Sara på middag. Jag tror att matjesillstårtan och efterätten var till belåtenhet. Förätten tog slut och det var bara en liten bit av efterätten kvar. Kul kul. Jag åkte hem vid ett tiden. Fredrik kom hem vid kvart över tre, så han var mindre pigg när vi åkte vid 10 i fredags. Jag körde hela vägen ner......... Gissa varför?

Jag återkommer mer ang helgen, med bilder bla. Eleverna vill visst ha min uppmärksamhet.......:-)

Kram

RSS 2.0