Mellan skurarna passade vi på och tog oss ...

img_9950 (MMS)

Mellan skurarna passade vi på och tog oss en promenad och plockade lite liljekonvaljer. De luktar så otroligt gott!


Melker tar spöregnet med ro :-) Varför tyc...

img_8042 (MMS)

Melker tar spöregnet med ro :-) Varför tycka det är trist när man kan sova på soffan? :-)


Återbesök

Idag var det dags för återbesök, fem-dagars kontrollen. Vi var ute i god tid så vi fick komma in fort. Allt såg bra ut. Han vägde idag 3690, så han hade minskat endast 70 g, vilket var bra. Då kanske det är lite fart i mjölken ändå :-) Vi får se hur länge det varar. Han fick även göra ett hörseltest som var bra. Så hela besöket var snabbt avklarat!
.
Wilmer har sådant tur att han är på utflykt hela dagen med dagmammorna. De är till Sunnerstagropen på Mulledag.

Nu kommer smultronen ner i jorden!

img_3042 (MMS)

Nu kommer smultronen ner i jorden!


Stor och liten har film mys :-)

img_3376 (MMS)

Stor och liten har film mys :-)


Min stora goding !! Visst har han blivit s...

img_7449 (MMS)

Min stora goding !! Visst har han blivit stor! :-)


Melker tar första trippen till stan med ro...

img_6117 (MMS)

Melker tar första trippen till stan med ro :-) Nu på fm gör vi Gränby, sedan blir det en lugn em hemma.


Melker har mest sovit eller ätit under dag...

img_9928 (MMS)

Melker har mest sovit eller ätit under dagen. Nu är första gången han är riktigt vaken och visar ögonen - bäst att passa på och knäppa då :-)


Melker och jag vilar och myser i soffan. S...

img_8778 (MMS)

Melker och jag vilar och myser i soffan. Storebror är och leker och pappan städar lite.


Mina killar tittar på morgon Bollibomba :-)

img_5310 (MMS)

Mina killar tittar på morgon Bollibomba :-)


Syster och Sara var förbi på en snabbvisit...

img_8310 (MMS)

Syster och Sara var förbi på en snabbvisit. De hade dessa fina med sig till Melker.


BB-på väg rapport

Idag kom BB- på väg ut. De gjorde PKU-testet, gulsots test och tittade hur han åt. Allt såg bra ut. De kommer endast att ringa måndag och tisdag och på onsdag ska vi in till Ackis på 5 dagars kontroll.
.
I övrigt har det varit en lugn och skön dag. Vi har varit hemma större delen av dagen. Vi var upp till Askarbäck på lite fika en sväng. Nu blir det en lugn kväll. Jag och grabbarna ska vara hemma och mysa medan pappan ska ut och svettas på cykeln :-)


Jag och Melker degar i soffan medan F och ...

img_1323 (MMS)

Jag och Melker degar i soffan medan F och W är och köper godis. Man skulle kunna tro att det är jag som har ett sug, men det är Fredrik :-)


Traktorkillarna:-) Ibland är Wilmer otäckt...

img_2907 (MMS)

Traktorkillarna:-) Ibland är Wilmer otäckt lika sin far :-) Mina sötnötter!


Hej världen! Mitt namn är Melker ( tror ma...

img_9860 (MMS)

Hej världen! Mitt namn är Melker ( tror mamma & pappa:-) Jag vilar i soffan medan mamma läser tidningen och pappa och storebror klipper gräset.


Våra prinsar!  Lillkillen får ligga i bara...

img_5926 (MMS)

Våra prinsar!  Lillkillen får ligga i bara blöjan för han har bajsat  tre gånger sedan vi kom hem:-) Det har redan börjat.....:-)


Det är jobbigt att föda barn :-)

img_5303 (MMS)

Det är jobbigt att föda barn :-)


Då var prins nummer två här! Han föddes i ...

img_6922 (MMS)

Då var prins nummer två här! Han föddes i morse ca kl 9.54. Han är 54 cm och väger 3750g. Vi mår bra :-)


Picknickkorgen packad. Nu bär det av till ...

img_5093 (MMS)

Picknickkorgen packad. Nu bär det av till pappan på eftermiddags fika.


Saft receptet

Har fått en förfrågan på receptet. Det är kanske fler som vill ha, så här kommer det:
.
* 4 kg rabarber (Du kan blanda i krusbär om du vill)
* 4 citromer - skivade
* 1 påse vinsyra (går med citronsyra)
* 1kg socker /1 liter saft
.
Skär rabarber och citroner i skivor. Lägg dem i lager förslagsvis i en hink/stor kastrull. Koka vatten och häll över så det täcker rabarber och citroner, häll i vinsyra (jag brukar hälla i det i vattnet, men det är svårt att veta exakt hur mycket vatten du ska ha, så gör det efter. Det gör dock inget att det blir för mycket. Låt det stå och dra lite längre bara).
.
Täck hinken med platsfolie och ställ så svalt du kan. Jag ställer den i min jordkällare. Låt kalldra i 2 dygn ( går bra med 3).
.
Sila sedan saften och blanda ut råsaften med socker. 1 kg socker till 1 liter saft. Går bra att ta lite mindre socker om du fryser saften.
.
Lycka till!

Nu har saften fått kalldra i 2,5 dygn. Så ...

img_7522 (MMS)

Nu har saften fått kalldra i 2,5 dygn. Så nu är det stora silningen som pågår. När allt är ordentligt silat ska det blandas ut med socker  -  och voala - saften är klar!


Idag är det studiedag hos dagmamman. Det g...

img_7662 (MMS)

Idag är det studiedag hos dagmamman. Det gör så att Wilmer är hemma. Vi tar det lugnt som ni ser. Vi sitter fortfarande vid frukostbordet och klockan är snart tio :-) Dagen till ära äts den på altan - mys :-) Idag står inte så mycket på schemat. Vi ska göra klart saften och baka nya muffins. Wilmer och jag knaprar muffins så ofta att de snart är slut de vi bakade här om sistens....... :-)


Är inte äppelträden helt fantastiska nu? D...

img_4046 (MMS)

Är inte äppelträden helt fantastiska nu? Det blir inte samma på bild som i verkligheten, men de är fantastiska! Dagen har varit lugn. Wilmer och jag har en lugn kväll medan Fredrik är och spelar curling. Just nu är jag glad åt att W kan leka/roa sig själv ganska bra. Känner mig rätt oinspirerad just nu. Tror jag har kommit till gränsen - Nu e' jag less! Jag kan dock inte göra så mycket, det är ju fem dagar kvar till måndag ....... :-)


Då var man föräldraledig på "riktigt" :-) ...

img_7242 (MMS)

Då var man föräldraledig på "riktigt" :-) Fr.o.m. idag har vi UNT. Sist vi hade det var när jag var hemma med Wilmer. I övrigt är det en lugn dag här hemma. Wilmer är och leker hos dagmamman och jag har inget speciellt som ska göras - så det ser ut att bli en lugn dag :-) Jag ska nog satsa på att läsa lite. Just nu läser jag Hundraåringen. Det blir nog lite tid i solen med:-)


Nu har allt kommit i jorden förutom smultr...

img_7983 (MMS)

Nu har allt kommit i jorden förutom smultronen. De får vänta till Fredrik kan hjälpa mig att fylla sålådan -  strikta order från Fredrik :-) Ser ni de blå plastkrukorna bredvid myntaplanteringen? De ska nu lämnas som pant på Plantagen så får jag en ny krydda. Fiffigt va? Så då får persilja och oregano sällskap i kryddlandet :-)


Har en fotbollskille här hemma idag:-) Eft...

img_8502 (MMS)

Har en fotbollskille här hemma idag:-) Efter en förmiddag inomhus med fix och trix är vi nu båda ute och njuter av vädret. Nu blir det lapa sol blandat med trädgårdsjobb. Det jag köpte igår måste få komma ner i jorden :-)


Fått ett gäng rabarber av mor. Så nu ska j...

img_8511 (MMS)

Fått ett gäng rabarber av mor. Så nu ska jag göra årets första rabarbersaft! Kalldragen, precis som förra året. Så vi får vänta några dagar på den goda drycken :-)


Har varit och inhandlat lite godsaker till...

img_0635 (MMS)

Har varit och inhandlat lite godsaker till min trädgårdshörna :-) Det är kryddor, smultron, paprika och lite sallad. Roligt!


Mvc rapport v 41

Då kommer den sista Mvc rapporten, jag lovar :-) Idag var trycket bättre 135/85. Hade även ett urinprov med och det var blankt. Bebben hade bra hjärtljud, runt 140 och var ny fixerad! Magen har stabiliserat sig och ligger prick på den tjocka normalkurvan. Så, das vass alles :-) Nästa tid som är inbokat är på sjukhuset nästa måndag. Vi får se om det behövs.......:-)


Vi har nu tagit bort syrenen vid lillkåken...

img_3311 (MMS)

Vi har nu tagit bort syrenen vid lillkåken. Här ska nu bli nya sålådor. Syrenen ska få ett nytt liv på en annan plats på tomten (där den inte står nära en husvägg).


Tomaterna på plats! Vi har även sått rädis...

img_0400 (MMS)

Tomaterna på plats! Vi har även sått rädisor och sommarängen. Nu ska vi så ringblommor nedanför polen. Även idag ser det ut att bli en strålande dag! Härligt :-)


Ytterligare ett själ till att jag gillar m...

img_2740 (MMS)

Ytterligare ett själ till att jag gillar min stora diskho - hela grillgallret går i!


Nu har tagets och lobelia fått flytta ut i...

img_4702 (MMS)

Nu har tagets och lobelia fått flytta ut i mitt nya fina växthus. I morgon ska jag göra i ordning planteringslådan så tomaterna får flytta ut. Kanske jag sår lite sallad också :-)


Idag är det full aktivitet här hemma. Wilm...

img_7244 (MMS)

Idag är det full aktivitet här hemma. Wilmer och jag har klippt gräset. Fredrik, hans bror och far fixar det sista med växthuset. Nu ska jag njuta av det härliga vårvädret en stund :-)


Medan Fredrik är ute och cyklar i kvällsso...

img_0895 (MMS)

Medan Fredrik är ute och cyklar i kvällssolen har jag gjort lite fredags gott:-) Idag blev det microkladdkaka. Snabbt, enkelt och gott. Det är en bra kombo det :-) Vill ni ha detta enkla recept? Skriv en kommentar vet'ja :-)


Det är så roligt att få post! Idag fick ja...

img_6382 (MMS)

Det är så roligt att få post! Idag fick jag två kort som var till mig:-) Ett med choklad från min kära vän Jessica och ett kort från några elever. Sådant gör mig glad!


Roligt - Tycker jag :-)

Det är lite roligt att det är så pass många som faktiskt tittar in till min lilla blogg. Många och många. I de flesta fall kanske det inte skulle räknas som många, men jag är nöjd. Det ligger på 20-25 läsare varje dag. Det är roligt, tycker jag :-) Jag vet ju vilka några av er och så har jag ju mina trognaste som kommenterar. Skulle vara jätteroligt om någon mer skrev något. Behöver inte skriva något om inlägget. Det kan vara en hälsning eller bara ditt namn.....:-)
.
Just nu kanske extra många tittar in enbart för ni vet att BF dagen har varit här :-) Vi behöver inte vänta, det är så många andra som gör det åt oss :-) Självklart väntar vi med, men det är så lugnt, så lugnt! Ni ska ju komma ihåg att jag åkte in på kvällen den 11:e dagen över med Wilmer och så är han född på den 12.e dagen över - så vi får nog vänta en stund till.......:-)
.

Lyxfredag! Pappan är hemma. Wilmer får kör...

img_7066 (MMS)

Lyxfredag! Pappan är hemma. Wilmer får köra fyrhjulingen och jag får sällskap :-)


Det kostar på att hjälpa pappa att tvätta ...

img_0291 (MMS)

Det kostar på att hjälpa pappa att tvätta grävaren :-) Vi har varit upp till Våla och lämnat bilkärran samt tvättat både bil och grävaren. Det var någon som somnade lite på vägen hem......:-)


Oxsätra kosläpp! - Det har vi varit på nu ...

img_3023 (MMS)

Oxsätra kosläpp! - Det har vi varit på nu på morgonen:-)


Wilmer är hemma idag, han fick lååånghelg:...

img_5017 (MMS)

Wilmer är hemma idag, han fick lååånghelg:-) Vi har en mysförmiddag. Just nu är det fruktstund med grodspel. På eftermiddagen får vi besök av tre fina tjejer från stan. Ewelina och tjejerna kommer ut och leker.


Jag har inte sett Wilmer rita någon ...

img_8613 (MMS)

Jag har inte sett Wilmer rita någon huvudfoting förrut, och helt plötsligt kommer hela familjen, inklusive bebisen i min mage! Sötnosen:-) ( kanske lite svårt för er att se gubbarna, men de är där)


Fått lite "gamla" blommor av Annika som ha...

img_3979 (MMS)

Fått lite "gamla" blommor av Annika som har fått lite kärlek. Nu ska de få bo på altan i värmen så blir se snart som nya:-) Nu är det dags för mellis i vårsolen. Bäst att passa på, sämre väder i morn.


Silvertiger och jag myser i soffan. Jag lä...

img_6445 (MMS)

Silvertiger och jag myser i soffan. Jag läser Läckbergs bok - Änglamakerskan (bra). Känner att jag kan vara lite snäll mot min kisse när hon blev utan ungar igår, hon kan behöva lite sällskap.


Då var fönster och dörren hemma! ...

img_6148 (MMS)

Då var fönster och dörren hemma! Ett steg mot renoverad övervåning :-)  Jag blir lite irriterad på mig själv att jag är så dålig på att hålla på med spännband och backa med bilkärra. Jag är ärligt riktigt dålig :-) Jag kan bara köra rakt fram...... Det räckte Ifs idag. Nej,det får bli mitt uppdrag under den här mammaledigheten - Att lära mig backa med bilkärra och kunna fixa med spännband riktigt bra! Under mammaledigheten med Wilmer lärde jag mig dricka kaffe........:-)


Mvc rapport V 40

Då har jag varit till mvc. Rapporten är; ingen fixerad bebis, men bra hjärtljud. Mitt blodtryck (undertrycket) var lite högt så jag fick ligga ner och vila en stund. Tog även ett urinprov för att utesluta äggvita - Det såg bra ut. Undertryck fortfarande lite högt efter vila. Men eftersom jag mår bra i övrigt så fick jag åka hem:-) Dock lite sent så jag missade Frida:-( Nu ska jag tillbaka om en vecka. Vi får se om det behövs......:-)


Bf dagen här!

Då var bf dagen här! (bf=beräknad födelse) Ingen bebis på gång vad jag tror....... .-) Trodde jag kände början till något spännande igår, men så var det inte. Det kanske är dags för en vadslagning nu :-) Fredrik säger onsdag och jag på lördag - Vad tror ni?
.
Idag är det dags för ett mvc-besök och sedan bär det av till Tärnsjö och hämtning av fönster och dörr (hoppas jag:-). Vi försökte både i fredags och i lördags, men då satte regent stopp. Vi hoppas på yterligare en regnifrí dag så jag kan hämta fönsterna och Fredrik kan klippa gräset i kväll. För er som bor med tomt vet att det behövs! Men vi har turen att bo så att "allt" vatten i hela byn ska passera oss känns det som. Så våra gräsmattor blir vattensjuka direkt. Allt vatten var kanske att ta i :-), men mycket vatten är det i alla fall.
.
Har jag tur hinner jag träffa min vän Frida och hennes lille Elias innan de far hem till skåne igen efter mvc-besöket, men hinner jag inte så kommer det snart en ny chans :-)


Här tillverkas årets första rabarberpaj!

img_5254 (MMS)

Här tillverkas årets första rabarberpaj!


Wilmer och jag unnar oss lyxfika i solen m...

img_2786 (MMS)

Wilmer och jag unnar oss lyxfika i solen medan pappan är ute och cyklar.


Nu har båda katterna fått ungar..... Silve...

img_3027 (MMS)

Nu har båda katterna fått ungar..... Silvertiger envisas med att ha dem på altan. Till slut så blev jag vek och tog fram en filt....... Silvertiger fick fem, varav två hittade vi döda. Missans har vi inte sett till. De små är otroligt söta, men vi kan inte ha dem kvar. Så vi måste hitta någon som kan, ja ni förstår. Sedan i sommar är det jag och tjejerna som tar en sväng till veterinären......


Dagen avslutas med popcornmys :-)

img_6774 (MMS)

Dagen avslutas med popcornmys :-)


Sötpotatis

 
Idag till entrecoten så använde vi ungsbakad sötpotatis. Vi hade 6 st kvar sedan någon matvecka. Sist vi använde oss av det blev vi lite besvikna. Men nu när vi hade dem hemma så tänkte vi - Varför inte, vi gör ett nytt försök. Jag vet inte vad jag ska säga. Intrycket var bättre än förra gången. Tror att jag då hade så höga förväntningar, vilket jag inte hade nu. Vi kanske kommer använda oss av det igen, men som ett extra tillbehör till "vanlig" potatis. Idag hade endast några vanliga, nästa gång gör vi tvärtom. Har ni använt er av sötpotatis mycket? Vad tycker ni om den och hur tillagar ni den i så fall?


12:e idag........

Idag är det den 12:e och ingen bebis:-) Istället har vi allihop jobbat med Fredriks nya traktorgrävare. Jag har målat grått (rost skyddat) och tvättat hytten. Mycket roligt:-) Sedan har vi inte gjort så mycket mer. Nu har frukt och filmstund. Idag tittar vi på Ice Age 2. Hur ser er lördag ut?


Fredagsmyset klart! Finns något för alla :...

img_1818 (MMS)

Fredagsmyset klart! Finns något för alla :-) Mango, melon, chipshjärtan, choklad och två olika dricka. Det är bara att invänta Barda som börjar snart:-)


Minns ni att jag hade glömt plantor ute oc...

img_9227 (MMS)

Minns ni att jag hade glömt plantor ute och att de frös? Skam den som ger sig, nu över hälften av plantorna börjat komma tillbaka. De flesta är fortfarande rejält väderbitna, men om det kommer sol så ska de nog piggna på sig.


Har skjutsat upp Wilmer till fritids och d...

img_5376 (MMS)

Har skjutsat upp Wilmer till fritids och deras utedag, hoppas det inte regnar allt för mycket. Själv har jag dukat upp till frukost och nyhetsmorgon :-)


Måste bara visa er min tokstolle. Här om d...

img_9931 (MMS)

Måste bara visa er min tokstolle. Här om dagen bad jag honom hämta lite gräslök. Nu hämtas det gräslök i parti och minut:-) Det är tur vi har två stora plantor. Jag vet inte om det helt rätt att han får hålla på, men nu blev så:-)


Wilmer hemma idag. Så vi passar på att bak...

img_5261 (MMS)

Wilmer hemma idag. Så vi passar på att baka lite. Muffins klara och snart bullar. Testar en ny variant för mig idag. Jag gör "rullbulle" istället för "knutar". Jag har även testat att ha råsocker istället för vanligt socker/vaniljsocker, vi får se hur det smakar.


Idag blev det ingen utelek för mig och Wil...

img_5455 (MMS)

Idag blev det ingen utelek för mig och Willeman, vädret är inte det roligaste. Istället har vi myst ner oss i soffan och tittar på Björn Bröder.


Kom på att jag inte visat hur det blev i s...

img_3745 (MMS)

Kom på att jag inte visat hur det blev i sovrummet. Inte så stor skillnad, men det är släta väggar och ny tavla ovanför sängen samt rullgardiner.


Hit och dit

Jag håller på att småplocka lite här hemma samtidigt som jag tittar på TV....:-) Något som slog mig är att när jag städar/plockar är jag överallt. Jag går hit och dit. Istället för att ta ett rum/område i taget är jag överallt. Just nu är projektet dammsuga och torka golvet i köket, men vips kom jag på mig att vika kläder som hängde i torkskåpet. Är det bara jag som är så här när jag städar eller finns det fler där ute ? (Vill betona att det inte är tipp topp här hemma och att jag endast plockar det värsta om ni trodde att det blir skinande rent här hemma:-)


Glömde en maskin tvätt ute igår...... Hann...

img_1821 (MMS)

Glömde en maskin tvätt ute igår...... Hann i alla fall få in den innan det regnar allt för mycket :-) Därför får köksbordet agera torkställning :-)


Här hemma tar jag det lugnt blandat med ak...

img_3061 (MMS)

Här hemma tar jag det lugnt blandat med aktivitet:-) Jag tar ett litet projekt varje dag så de inte tar slut.......:-) Idag stod sovrum och badrum på tur. Det var dags för dem att få lite ordentligare rengöring. Efter det blev det vila på altan där jag lysande klart på min ljudbok. Åker ju inte lika mkt bil nu och jag var på slutet så jag tog in den lyssnade klart. Nu lite "vanlig" bok innan det är dags att hämta busen:-)


En vecka kvar

Ja, då var det en vecka kvar på pappret:-) Märks att det är på slutet nu och att magen sjunker. Det blir jobbigare och jobbigare att böja sig ner :-)
.
Idag har jag bäddat lillens säng, ställt upp skötbordet till toaletten uppe och ställt in vagnen i huset samt tvättat de sista sakerna. Nu börjar jag/vi bli redoa att möta vår nya familjemedlem. På eftermiddagen  var jag och Wilmer in till stan en sväng. Vilken förmån det är ändå. Wilmer får åka och leka lite,  jag får egen tid och sedan får jag tid med Wilmer. Just nu är jag glad att vi har det system vi har - Tack Sverige för det
.
I morogn blir det en lugn dag igen. Jag ska städa det sista på övervåningen, sedan blir det nog lite läsning i solen innan jag hämtar Wilmer. Kanske packa BB väskan också :-) Vi får se......

Lekstugestomme på plats! Fredrik har kalla...

img_1884 (MMS)

Lekstugestomme på plats! Fredrik har kallat in hjälp med växthuset. Jag är ju inte så smidig......:-)


Svt-play med hörlurar - När du vill lugn o...

img_2397 (MMS)

Svt-play med hörlurar - När du vill lugn och ro :-)


Grund till lekstugan grävs:-)

img_2333 (MMS)

Grund till lekstugan grävs:-)


Nedmontering/ avmontering pågår. Stommen s...

img_7829 (MMS)

Nedmontering/ avmontering pågår. Stommen ska nu av och bli stomme till nya lekstugan. Vi får se om vi om vi börjar med nya huset idag. Roligt!


På begäran:-) Önskemål från vänner söderöv...

img_8476 (MMS)

På begäran:-) Önskemål från vänner söderöver. Här är magen och jag i V 38 + 6. Snart är det endast en vecka kvar till beräknat datum.......


Wilmer är hemma idag för bror Anders och t...

img_5650 (MMS)

Wilmer är hemma idag för bror Anders och tjejerna kom ut. Här busar Wilmer och Elvira :-)


Jag håller på att panta mig till Thailand....

img_1115 (MMS)

Jag håller på att panta mig till Thailand. Idag fick jag ihop hela 56 kr! Många bäckar små:-)


Idag tvättas det lite här hemma, men ärlig...

img_8755 (MMS)

Idag tvättas det lite här hemma, men ärligt inte så mycket mer :-) Jag kom lite i ett antiklimax när jag kom hem efter att ha lämnat Wilmer i morse:-) Huset är så tomt..... Jag läser lite, plockar lite och vilar. På eftermiddagen ska vi upp till Våla och lämna min bröllopsklänning. Den ska till en utställning på hembygdsgården.


Mvc rapport V 38

Idag var jag till barnsmorskan innan svängen till jobbet. Där togs blodtryck - Bra undertryck ,lite högt övertryck, som vanligt alltså :-) Hjärtljuden låg på 140-150 och magen hade vuxit 2 cm och ligger precis över normalkurvan. Så allt ser bra ut. Bebisen var inte fixerad längre, men låg med huvudet nedåt i alla fall. Att den inte var fixerad betyder inte att jag med automatik kommer gå över - Så det kan alltså ske närsom, men min gissning är några dagar över tiden, den 17maj. Vad tror ni? (beräknad 14 maj, 12 dagar kvar......:-)
.
På jobbet lämnde jag in kunskapsprofilerna, de sista matteböcker och mina nycklar - Nu är jag ledig! Tänk äntligen har dagen kommit! Nu ska jag strukturera upp hemmet. Hämtade hem de sista bebisgrejerna igår. Så i morgon ska jag bädda säng och tvätta lite saker :-) Vi har redan satt i bilstolen, men mycket för att Wilmer ska vänja sig med "storebrorsplatsen" :-)

Nu har vårt nya växthus kommit hem! Tack E...

img_5324 (MMS)

Nu har vårt nya växthus kommit hem! Tack Ewa-Lena som tog emot det! Själv var jag på jobbet och lämnade det sista - så nu så - Nu är jag ledig på riktigt:-) Idag ska jag njuta av solen. Sedan blir det innefix resten av veckan. Vädret skulle väl bli sämre igen.....


Lyxmellis!

img_2965 (MMS)

Lyxmellis!


Medan grabbarna jobbar med att klyva en av...

img_2638 (MMS)

Medan grabbarna jobbar med att klyva en av lönnarna sitter jag på altanen i solen och läser. Det jobbiga är att det är endast mörka byxor jag kommer i....,, :-)


RSS 2.0