Som för många andra

Som för många andra är det intensiva veckor just nu! Det händer saker mest hela tiden. På jobbet är jag inne på sluttampen - smått galet att jag endast har fem dagar kvar! 
 
Igår var det en heldag på jobbet med möten hela eftermiddagen samt lucia med klassen på kvällen. Eleverna var fantastiskt duktiga! Det är otroligt vad 28 elever kan göra bara de vill :-) Vi bjöd på ett späckat luciatåg med sånger verser och teater.  Många glada föräldrar kom fram efteråt och berömde oss - kul! Det roligaste är ändå att se eleverna lyckas. 
 
I dag har vi varit på killarnas lucia/julavslutning. Söta små barn som sjöng så gott de kunde. Vissa mer andra mindre  :-) Tråkigt att det saknas snö! Tänk förra året så fick de pulsa fram i snön :-) 
Söta små barn på rad :-) 
 
I morgon är det "sista" lediga fredagen för den här gången (jullov borträknat) för nästa fredag jobbar jag och efter jullovet blir det heltid. Den lediga dagen blir det väl säkert lite luciatittande, städ, eventuellt lite fika hos vänner, träff på nya jobbet och kvällen avslutas med "Det stora jul tabberaset" på UKK med jobbet. Har ni varit på julbord? Vart isf? Var det bra ? 
 
Ha en trevlig kväll och kram till er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0